SAMSUN'DA ZANLI YAKALANDI KARDEŞLER SERBEST KALDI

SAMSUN'DA ZANLI YAKALANDI KARDEŞLER SERBEST KALDI

Samsun'da bir kişiyi öldürdükleri iddiasıyla tutuklanan 2 kardeş, cinayet zanlısı yakalanınca cezaevinden serbest bırakıldı.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, 19 Mayıs ilçesinin Kumcağız Mahallesi Engiz Çayı kenarında yaklaşık 11 gün önce meydana gelen olayda, Ahmet Koçoğlu (56) tüfekle karın bölgesinden vurularak öldürülmüş olarak bulunmuştu. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili E.Ö.(24) ve kardeşi E.Ö.'yü (23) gözaltına aldı. Haklarındaki suçlamaları kabul etmeyen ancak ifadelerinde çelişki bulunduğu ileri sürülen kardeşler 9 gün önce çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
Ancak, Cinayet Bürosu ekipleri dosyayı kapatmadı ve soruşturmayı derinleştirdi. Olay yerinden elde edilen bir sigara paketinde parmak izi bulunan S.K., katil zanlısı olarak gözaltına alındı. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen S.K., katil zanlısı olarak bugün Bafra Adliyesi'ne sevk edildi. 
8 gündür cezaevinde tutuklu bulunan kardeşler E.Ö. ve E.Ö., dün akşam tutuklu bulundukları Bafra Kapalı Cezaevi'nden serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.