Zaman, Alaçam'da " Vefa Sosyal Destek Grubu " Vatandaşlarımız İçin Sahada İş Başında

Zaman, Alaçam'da " Vefa Sosyal Destek Grubu " Vatandaşlarımız İçin Sahada İş Başında

Samsun’un Alaçam' ilçesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu üyeleri, evden çıkamayan 65 yaş üstü  yaşlılar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılama adına kapılarına tek tek giderek devam ediyor.

A+A-

Alaçam Vefa Sosyal Destek Grubu, kendilerine yapılan başvurulardan özellikle tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların sağlık, gıda ve bankacılıkla ilgili temel ihtiyaçlarını karşılıyor.

Alaçam Kaymakamı Zaman,  Korona ( korovit -19) yeni bulaşıcı virüse karşı Alaçam'da tüm tedbirlerin alındığını belirterek, "65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olanlar korona virüs tedbirleri kapsamında ikametlerinden dışarı çıkmaları sınırlandırılmıştır. Lütfen hepimizin sağlığı için tedbirlere uyalım. Alaçam Vefa Sosyal Destek Grubunda bulunan arkadaşlarımız hizmetlerini sürdürmektedir.

Evde kalalım. Sevdiklerimize zaman ayıralım. Bu kapsamda talepte bulunan vatandaşlara oluşturulan destek grubu tarafından ihtiyaçları evlerine kadar ulaştırılıyor. Vatandaşlarımız 112, 155, 156 ya ihtiyaçlarını bildirmeleri" yeterlidir” dedi.

Zaman, Alaçam'da " Vefa Sosyal Destek Grubu " Vatandaşlarımız İçin Sahada İş Başında Zaman, Alaçam'da " Vefa Sosyal Destek Grubu " Vatandaşlarımız İçin Sahada İş Başında Zaman, Alaçam'da " Vefa Sosyal Destek Grubu " Vatandaşlarımız İçin Sahada İş Başında

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.