Zahide&Abdulsamet Özkök Mutluluk Dolu Yıllar İçin Birbirlerine Evet Dediler

Zahide&Abdulsamet Özkök Mutluluk Dolu Yıllar İçin Birbirlerine Evet Dediler

Zahide&Abdulsamet Özkök mutluluk dolu yıllara doğru yelken açtılar.

A+A-

Zahide&Abdulsamet Özkök mutluluk dolu yıllara doğru yelken açtılar.
Fatma-Seyfullah Korkmaz’ın kızı Zahide Özkök ile Saliha-Özkök Hırdavat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Özkök’ün oğlu,  Özkök Hırdavat Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Özkök’ün yeğeni Abdulsamet Özkök ömür boyu mutluluk için imza atarak birbirlerine ‘’EVET’’ dediler.
Genç çiftler Zahide&Abdulsamet Özkök için Aybelya Tatil Köyü Kır Bahçesi Düğün Salonunda  muhteşem nikah ve düğün merasimi düzenlendi.
Genç çiftler Zahide&Abdulsamet Özkök hayatlarının ışıltılı geçmesi dileğiyle meşaleler ve konfetiler eşliğinde masalarına kadar alkışlar arasında geldiler. 
Program Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar’ın aile saadeti ve evlilik konularıyla ilgili sohbeti ile başladı. 
Konuşmalardan sonra ise nikah merasimine geçildi.
Nikahı hayırlı olsun dilekleri ile Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç kıydı.
Başkan Kılıç  konuşmasında,’’Yeni çiftlerimizin Zahide&Abdulsamet Özkök’ün nikah akitlerini gerçekleştirdik. Bu mutlu günlerinde çiftlerimizin yanında olarak sizlerle birlikte mutluluklarını paylaştık. Çiftlerimize, gençlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Ailelerimize de hayırlı olsun. Her zaman hayata dair ne varsa halkımızla birlikte yaşamaya ve paylaşmaya devam edeceğiz. mutluluk dileklerimle.’’diyerek sözlerini tamamladı.
Nikah cüzdanını Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı  yaptığı duygusal konuşmanın ardından gelin hanıma hayırlı olsun dilekleri ile takdim etti.

Nikah şahitliklerini ise Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Samsun Büyükşehir eski Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ak Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Ak Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Mahmut İşbilir, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Noter İbrahim Semiz, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna hayırlı olsun temennileri ile yaptılar.

Genç çiftler Zahide&Abdulsamet Özkök yapılan muhteşem nikah ve düğün merasimi ile duygulanan gözlerden akan damlalar altında ömür boyu mutluluğa doğru yelken açarak hayatlarını birleştirdiler. 
Genç çiftleri tebrik etmek isteyen ve takısını takmak isteyen davetliler ise uzun kuyruk oluşturdular. 

Anı fotoğraflarının çekilmesinin ardından nikah ve düğün merasimi sona erdi.
Nikah ve düğün merasimine ayrıca çok sayıda davetli katıldı.

Zahide&Abdulsamet Özkök’ün aileleri yaptıkları açıklamada,’’ Korkmaz ve Özkök  aileleri adına evlatlarımız Zahide&Abdulsamet Özkök’ün nikah ve düğün merasimine katılarak bizleri oldukça mutlu eden tüm davetlilere teşekkür etmek isteriz. Türk milletinin kültüründe evlilik müessesesi çok özel bir yer tutmaktadır. Bu bakımdan bu iki evladımızın kurdukları yuvanın millet ve memleket için, kendileri ve ailelerimiz için hayırlar getirmesini diliyoruz. Çok duyguluyuz. Allah’ım tüm anne ve babalara böyle bir mutluluk nasip etsin. ‘’diyerek duygularını belirttiler.

zahideabdulsamet-ozkok-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-zahideabdulsamet-ozkok-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-001.pngzahideabdulsamet-ozkok-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-008.pngzahideabdulsamet-ozkok-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-009.pngzahideabdulsamet-ozkok-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-010.pngzahideabdulsamet-ozkok-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-011.pngzahideabdulsamet-ozkok-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-012.pngzahideabdulsamet-ozkok-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-013.pngzahideabdulsamet-ozkok-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-014.pngzahideabdulsamet-ozkok-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-015.pngzahideabdulsamet-ozkok-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-016.pngzahideabdulsamet-ozkok-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-zahideabdulsamet-ozkok-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-003.pngzahideabdulsamet-ozkok-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-024.pngzahideabdulsamet-ozkok-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-025.pngzahideabdulsamet-ozkok-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-026.pngzahideabdulsamet-ozkok-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-027.pngzahideabdulsamet-ozkok-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-028.pngzahideabdulsamet-ozkok-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-029.pngzahideabdulsamet-ozkok-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-030.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum