ZABITA MÜDÜRÜNÜN MUTLU GÜNÜ

ZABITA MÜDÜRÜNÜN MUTLU GÜNÜ

LALE VE EMRAH MUTLULUK DOLU YILLAR İÇİN İMZA ATTILAR.

A+A-

Nurdan ve İşadamı Hasan Topaloğlu'nun biricik kızları Bafra Kızılırmak Dershanesi Rehber Öğretmeni Lale ile Hayrünnisa ve Bafra Belediyesi Zabıta Müdürü Davut Usta'nın değerli evlatları Bafra Açı Dergisi Dershanesi Biyoloji Öğretmeni Emrah Bafra Çetinkaya Düğün Sarayında yapılan muhteşem düğün ve nikah merasimi ile mutluluk dolu yıllar için imza attılar.

Çetinkaya Düğün Sarayının salon girişinde içinde ışıltılı yıllar dileği ile meşaleler, konfetiler, alkışlar içerisinde yerlerini aldılar.
İlk danslarını eden genç çiftler daha sonra oyun havalarına eşlik ettiler.
Nikah merasiminde ise şahitlikleri Bafra Belediyesi Başkanı Zihni Şahin, Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer, ÖğretmenGül Duman ve İşadamı Cem Varol yaptı.
Nikahı ise Çetinkaya Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Tekin Sezer Kıydı.
Nikahın peşinden bir konuşma yapan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,''Türk milletinin kültüründe evlilik müessesesi çok özel bir yer tutmaktadır. Bu bakımdan bu iki gencin kuracakları yuvanın millet ve memleket için, kendileri ve aileleri için hayırlar getirmesini diliyoruz, Türk kültüründe erkeğin evin reisliğini temsil ettiğini, ancak yuvayı da dişi kuşun yapar. Dişi kuş olmadan yuva tamamlanmaz. Biz kendi kültürümüzün bir sonucu olarak eğer evlilik cüzdanını evde birine emanet etmek istiyorsak, şüphesiz bunu bayana emanet etmekteyiz. Her iki aileye de hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum.’’diyerek sözlerini tamamladı. Konuşmalardan sonra Pasta kesilmesinden sonra ise takı merasimine geçildi.
Düğüne gelen Belediye Başkanları ve davetliler takılarını sırasıyla taktılar.
Kemence eşliğinde eğlenen davetliler daha sonra genç çiftle birlikte oyun havaları,halaylarla düğüne ayrı bir hava kattılar.
Düğüne Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Yönetimi, Bafra Gıda Hayvancılık ve Tarım İlçe Müdürü Ahmet Dursun,Bafra Polşis Merkezi Amirleri,Bafra Belediyesi Birim Müdürleri,Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Personeli, Okul Müdürleri, Bafra Açı Dergisi Dershanesi Yöneticileri,Personeli, Bafra Kızılırmak Dershanesi Yöneticileri,Personeli ve her iki dershanenin öğrencileri, Muhtarlar, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş ile çok sayıda davetli katıldı.

Haber:Abdullah Özdemir
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.