YÜZSÜZLÜĞÜN BU KADARI

YÜZSÜZLÜĞÜN BU KADARI

Samsun'da uyuşturucu ticareti suçundan 2 kişi ile birlikte adliyeye sevk edilen 160 kilo ağırlığındaki kadın, karşısında gazetecileri görünce parmağını yanağına götürüp poz verdi.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, 6 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik İlkadım, Atakum ve Canik ilçelerinde 8 ayrı adrese operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda M.G. (30) adlı bayan ile F.A. (27) ve K.C. adlı şahıslar gözaltına alındı. Bir bakır evinde arama yapan polis, 41 gram bonzai adlı uyuşturucu madde ele geçirdi. Operasyon kapsamında ara yakalanmalarda toplam 3 kilo 600 gram esrar, 602 adet extcay uyuşturucu hap ve 175 gram bonzai ele geçtiği belirtildi. 
Polisteki sorgulaması tamamlanan ve 160 kilo ağırlığında olduğu ileri sürülen M.G., uyuşturucu ticareti yapmadığını ancak uyuşturucu kullandığını ileri sürdü. Sorgulanması tamamlanan M.G., F.A. ve K.C., "uyuşturucu madde ticareti yapmak ve uyuşturucu madde bulundurmak" suçlarından bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. M.G.’nin adliye merdivenlerini çıkarken karşısında gazetecileri görünce sol elinin işaret parmağını yanağına götürüp gülümseyerek poz vermesi dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.