Yusuf Ziya Yılmaz "Tüm kısır tartışmaları bir kenara bırakmalıyız"

Yusuf Ziya Yılmaz "Tüm kısır tartışmaları bir kenara bırakmalıyız"

Yusuf Ziya Yılmaz "Tüm kısır tartışmaları bir kenara bırakmalıyız"

A+A-

-AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz:

-"Doğru çizgiden ayrılmayan gönül insanlarının oluşturduğu bir siyasi oluşum hepimizin güvencesidir"

- "Bizler hizmet insanlarıyız, görevler gelip geçer ama yaptığımız güzel hizmetleri, gönül imarlarını, hoş sedaları bir hazine görüp geride onları bırakmalıyız."

- "Şu dönemde tüm kısır tartışmaları bir kenara bırakmamız, birlik ve beraberliğimizi korumamız gerekli."

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Canik ve Atakum ilçe ekim ayı danışma meclisi toplantılarına katıldı.

Canik danışma meclisi toplantısı ilçe kültür merkezi, Atakum danışma meclisi ise Kurupelit Düğün Salonu'nun da geniş katılımla gerçekleştirildi. Parti çalışmalarının değerlendirildiği toplantılarda istişarelerde bulunuldu, teşkilat çalışmaları değerlendirildi, görüş ve öneriler alındı. Önümüzdeki ayların çalışmalarının da konuşulduğu toplantılarda birlik ve beraberlik, çok çalışma, hizmete odaklanma mesajları verildi.

Toplantılarda konuşma yapan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, tüm hizmetleri, çalışmaları Hakk için, vatan için, halk için yaparak en doğrusunun, en iyisinin uygulanmaya çalışıldığını söyledi.

"DOĞRU ÇİZGİDEN AYRILMAMALIYIZ"

"Doğru çizgiden ayrılmayan gönül insanlarının oluşturduğu bir siyasi oluşum hepimizin güvencesi" diyen Yılmaz, "AK Parti kurulduğu günden buyana bunun en güzel örneği oldu. Ülkemizin her alanda gelişimi, kalkınması, geleceğe emin adımlarla ilerlenmesi için büyük mücadeleler verildi. Bu mücadelede teşkilatlarımız, dava arkadaşlarımız önemli bir yer aldı. Halkımızın verdiği büyük destek, teşkilatlarımızın özverili, fedakarca çalışması tüm kazanımların yolunu açtı. Bundan sonrada durmadan daha çok çalışmamız, durmamamız, kenetlenmemiz gerektiğini unutmamız gerekli." diye konuştu.

"MEVKİ MAKAM ÖNEMLİ DEĞİL"

Mevki ve makam peşinde koşan hiç kimsenin AK Parti kadroları içerisinde olmayacağını ifade eden Yılmaz,"Bizler hizmet insanlarıyız, görevler gelip geçer ama yaptığımız güzel hizmetleri, gönül imarlarını, hoş sedaları bir hazine görüp geride onları bırakmalıyız." açıklamasını yaptı.

"ŞU DÖNEMDE KENETLENMEMİZ ŞART"

Türkiye'nin büyük mücadeleler verdiğini de anımsatan Yılmaz, açıklamasını şöyle sürdürdü; "Barış Pınarı Harekatı bir çok kirli oyunu bozdu. Geldiğimiz noktada hem masada, hem sahada kazanan bir Türkiye var. Biz haklıydık, kirli oyunları, bölgedeki zulümleri, tehditleri, terör örgütlerini gördük dur dedik. Şu dönemde tüm kısır tartışmaları bir kenara bırakmamız, birlik ve beraberliğimizi korumamız gerekli. Ülkemiz çok hassas bir coğrafyada bulunuyor. Yaşanan acıları, kirli oyunları hepimiz

görüyoruz. Biz bir oldukça Allah'ın izniyle üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir şey yok. Köklü ve güçlü bir devletiz. Bunun gerekleri neyse yerine getirmeye her zaman hazırız. "

Danışma meclisi toplantılarına AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik İlçe Başkanı Mahmut Gencay, Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ve partililer katıldı.

yusuf-ziya-yilmaz-1-001.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.