Yusuf Ziya Yılmaz Topun Ağzında

Yusuf Ziya Yılmaz Topun Ağzında

Samsun'da seçimde istenilen sonuçların alınamamasının sorumlusu olarak Yusuf Ziya Yılmaz gösteriliyor

A+A-

Samsun'da seçimde istenilen sonuçların alınamamasının sorumlusu olarak Yusuf Ziya Yılmaz gösteriliyor

Ak Parti'de seçim sonrası toplanacak ilk MYK'da başarısız seçim sonuçlarından sorumlu tutulan 6 ismi masaya yatırılacak.

Bu isimler AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe.


AK PARTİ'DE SEÇİM SONRASI İLK MYK
Türkiye, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde yerel yöneticilerini seçmek üzerine sandık başına gitti. Sürpriz sonuçlara sahne olan seçimden umduğunu bulamayan AK Parti'de Merkez Yürütme Kurulu (MYK) bugün toplanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantının ana yerel seçim sonuçları olacak ve sandıktan çıkan sonuçlar değerlendirilecek.

Önceki seçimlerle il il, ilçe ilçe karşılaştırma yapılacak. Bu kapsamda toplantıda, Yerel Yönetimler, Seçim İşleri ve Teşkilat başkanlığının da sunum yapması bekleniyor. MYK toplantısının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, hem gündeme hem de toplantıya ilişkin açıklama yapacak.

AK Parti'de seçim sonrası ilk MYK yarın toplanıyor! 6 isim topun ağzında

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, "BU GERİLEMENİN SEBEPLERİNİ MASAYA YATIRACAĞIZ" DEDİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonrası yaptığı balkon konuşmasında şunları söylemişti: "Elbette her siyasi parti kendi bünyesinde seçim sonuçlarını analiz edecektir. Biz de partimizin organlarında 31 Mart seçimlerinin neticelerini açık yüreklilikle değerlendireceğiz, özeleştirimizi cesaretle yapacağız. Henüz kesinleşmemiş olmakla birlikte sandık sonuçları bize ülkemiz genelinde irtifa kaybı yaşadığımızı gösteriyor. Elbette yerel bazda yaşanan bu gerilemenin sebeplerini masaya yatıracağız. Kaybettiğimiz, geriye düştüğümüz her yerde, sebepleri çok iyi tespit edecek ve gerekli müdahalelerde bulunacağız."

AK Parti'de seçim sonrası ilk MYK yarın toplanıyor! 6 isim topun ağzında

6 İSİM TOPUN AĞZINDA
Mynet'in haberine göre AK Partililer, başarısız seçim sonuçlarından 6 ismi sorumlu tutuluyor. Bu isimler yarınki MYK'da gündeme gelecek.

Tepkilerin yoğunlaştığı isimler şunlar:

AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen,
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz,
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum