YUSUF ZİYA YILMAZ BAFRA'DA ESNAFI ZİYARETTE BULUNDU

YUSUF ZİYA YILMAZ BAFRA'DA ESNAFI ZİYARETTE BULUNDU

Ak parti Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 30 Mart 2014 yerel seçim çerçevesinde Samsun Büyükşehir Belediye Başk. Yusuf Ziya Yılmaz partililerle kahvaltıda buluşta ve esnafı ziyaret etti.

A+A-

Bafra öğretmen evinde düzenlenen kahvaltıda Ak Parti ilçe yönetimi ve partililerle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başk. Yusuf Ziya Yılmaz bafrada seçim startını verdiklerini söyledi.

Başkan Yılmaz konuşmasında, ' Bizler seçimden seçime seçim propagandası ve seçim çalışmaları için bir araya gelen teşkilat mensupları değiliz. Her ay hem il hem ilçede hem gençlik kollarında hem kadın kollarında ayrı ayrı toplantılıları olan teşkilatları çok diri olan bir siyasi kadroyuz. ve başka bir özelliğimiz daha var. Biz siyaseti, siyaset için yapmıyoruz. Siyaset yapmak için yapmıyoruz. Biz siyaseti insanlara hizmet etmek için yapıyoruz. İktidara gelmekteki bizim amacımız insana hizmet etmektir. Çünkü biz insanı yaradandan ötürü seviyoruz. Yaradandan ötürü yaradılanı sevdiğimiz için ve halka hizmetin Hakka hizmet olduğuna inandığımız için bu işi yapıyoruz.'  ve konuşmasının ardından gençlik caddesi esnafını gezen Başk.Yılmaz gördüğü küçük çocuklara oyuncak dağıttı. Gençlik Caddesindeki esnafı ziyaret ettikten sonra cuma namazına giden Başk. Yılmaz ve partililer , namazın ardından, Sürmeli, Evrenuşağı, Tütüncüler, Dededağ, köylerini ziyaret etmeye gitti. Köy ziyaretlerinden sonra programını tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.