YURDUSEVEN’DEN MUHTARLAR DERNEĞİ VE GAZİLER DERNEĞİNE ZİYARET

YURDUSEVEN’DEN MUHTARLAR DERNEĞİ VE GAZİLER DERNEĞİNE ZİYARET

Vatandaşla bire bir diyalog içinde olan, doğrudan ve kritik hizmet sunan, vatandaşın bir talebi ile her zaman ilk yardıma koşan muhtarların,

A+A-

devletin en önemli gücü olduğunu belirten Yurduseven, muhtarların çoğu zaman büyük bir özveriyle, dirayetle ve zor koşullarda hizmet verdiklerinin farkında olduklarını kaydetti.

Muhtarların yaşadıkları bölgenin sorunlarını en iyi bilen, en önemli bilgi kaynağı olduklarını belirten Yurduseven; “Bu anlamda vatandaşın sorunlarını daha iyi takip etmek ve muhtarlarla çok daha güçlü işbirliği oluşturabilmek gerekir. Cumhurbaşkanımızın muhtarlarla külliyede sürekli bir araya gelmesi de muhtarların önemini zaten ortaya koymaktadır.” dedi. Muhtarlar derneği başkanı Salih Zeki Nayır’la bilgi alışverişinde bulunan Tuncay Yurduseven, Nayır'a bundan böyle daha sık bir araya geleceklerini belirterek ve kendisine teşekkür ederek Muharip Gaziler derneğine geçti. Burada dernek başkanı Rahmi şahin'le bir araya geldi.

Yurduseven ziyaretinde; “Gazilik, Türk vatanseverliğinin, Türk kahramanlığının, Türk fedakârlığının yaşayan destanıdır. Gazi ise bu kahramanı yazan destanın adıdır. Vatanın bağımsızlığını ve bölünmez bütünlüğünü borçlu olduğumuz gazilerin günü de 2002 yılından bu yana kutlanmaktadır. Hem gazilerimizin hem şehitlerimizin bu vatan için yaptıkları fedakârlıklar asla ama asla unutulmamalıdır” dedi. Gazilerle tek tek ilgilenen, onların kahramanlıklarını dinleyen Yurduseven, şehitlerimizi de unutmayarak onlara rahmet diledi.

1-(4).jpg1-(8)-001.jpg1-(11).jpg1-(12).jpg2-(3).jpg2-(9).jpg2-(12).jpg2-(13).jpg2-(15).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.