Yüksel Aydın Amacımız Hizmet

Yüksel Aydın Amacımız Hizmet

Samsun’un Bafra İlçesinde Aydın Dekarosyon İşletme sahibi Yüksel Aydın 31 Mart 2019 tarihin de yapılacak olan Yerel Seçimler öncesi Bafra Hacınabi Mahallesine Muhtarlığa aday olduğunu belirtti.

A+A-

Hacınabi Mahallesinde uzun yıllar dekarasyon mobilya iş ve diş ticaret işletmenliği yapan İş Adamı Yüksel Aydın, “Doğup büyüdüğüm mahalleme yarış için değil hizmet etmek için, muhtar adayı olduğunu açıladı.

Seçildiğim takdirde, işlerini yürütmekte karşılaştıkları sosyal çekinceleri aşamayan vatandaşlarımıza çok büyük bir kolaylaştırıcı yönetim tarzını ortaya koyacağıma inanıyorum. Bunu da  Belediye ile iç içe olarak mahallemizin neyi eksik, neye ihtiyacı var ve nereye ne yapılması konusunda istişare yaparak mahallemize hizmet getirme konusunda daha sıkı çalışmak için adayım. Bizler ne kavgaya nede yarışa değil hizmete talibiz.

ÇÖZÜM İÇİN ADAYIZ

Hacınabi Mahallesinin sorun ve sıkıntıların çözme noktasında ilgili kamu-kurum ve kuruluşlarımızla görüşerek sorunun adresi değil, çözümün adresi olmaya çalışacağım.
Yükünüz değil, gücünüz olmak istiyorum. Çıktığımız bu yolun hayırlı olmasını Allah’tan diliyorum. Hacınabi Mahallesine muhtar adaylığımı açıklıyorum şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.