YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ YAŞATACAĞIZ

YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ YAŞATACAĞIZ

19 Mayıs İlçesinde Yörükler Yardımlaşma Dayanışma Yörük Kültürünü Yaşatma Derneği tarafından 15 Temmuz Şehitler Gaziler ve Tüm Şehitler için Mevlidi Şerif programı düzenledi.

A+A-

Programa 19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner,Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Av.İrfan Kalaycı, CHP 19 Mayıs İlçe Başkanı Yakup Konuş,19 Mayıs Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Salih Yaman, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Bafra Şubesi Başkanı Saadet Var ile vatandaşlar katıldı. 

Programda Merkez Kur’an Kursu hafız öğrenciler tarafından şehitler için Kur’an-ı Kerim ve Mevlit-i Şerif okunarak dualar yapıldı. Mevlid-i Şerif programında şehitler hayrına katılımcılara yemek ikram edildi.

Yörükler Yardımlaşma Dayanışma Yörük Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Kadir Özkan,”Bu programlarımızı Her yıl geleneksel olarak yapmayı düşünüyoruz. Mevlit programını Vatan savunmasında görev yaparken şehit olan güvenlik güçlerimiz için düzenledik. Güvenlik güçlerimiz gerçekten zor koşullarda bu görevi ifa ediyorlar. Allah güvenlik güçlerimizin yardımcıları olsun. Vatan savunmasında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Derneğimizin düzenlediği Mevlid-i Şerif programına katılım gösteren tüm misafirlerimize ve üyelerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

HARUN YAZICI

yoruk-kulturunu-yasatacagiz.JPGyoruk-kulturunu-yasatacagiz-001.JPGyoruk-kulturunu-yasatacagiz-002.JPGyoruk-kulturunu-yasatacagiz-003.JPGmanset-008.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.