YOLDA KALAN ENGELLİLERE BELEDİYE DESTEĞİ

YOLDA KALAN ENGELLİLERE BELEDİYE DESTEĞİ

Antalya’da düzenlenen Başkanlar Kurulu toplantısına katıldıktan sonra dönüş yolunda araçlarının arıza yapması nedeniyle yolda kalan engellilerin imdadına Nevşehir Valiliği ve Nevşehir Belediyesi yetişti.

A+A-

Nevşehir Belediyesi tarafından sağlanan otobüsle Nevşehir’e getirilen bedensel engelliler için bir de Kapadokya turu düzenlendi. 
Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Genel Merkezi’nin Antalya’da düzenlediği Başkanlar Kurulu toplantısına katıldıktan sonra, Nevşehir’e 30 kilometre kala araçlarının arıza yapması nedeniyle yolda kalan Ordu, Amasya, Samsun ve Bafra Şube başkan ve yöneticilerine Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver sahip çıktı. Nevşehir Belediyesi tarafından sağlanan bir araç, araçları arıza yapan engellileri bulundukları yerden Nevşehir Öğretmen Evi’ne getirdi. Burada bir süre dinlenen engelliler için bir de Kapadokya bölge turu yaptırıldı.
Engelliler adına açıklama yapan Ordu TSD Şube Başkanı Selma Gülseren, kendilerine gösterilen misafirperverliğe şükran borçlu olduklarını belirterek, Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.