YOLCU OTOBÜSÜ ARIZA YAPTI, YOLCULAR 15 SAAT MAHSUR KALDI

YOLCU OTOBÜSÜ ARIZA YAPTI, YOLCULAR 15 SAAT MAHSUR KALDI

Samsun'dan İstanbul'a giden bir yolcu otobüsü arıza yapınca yolcular 15 saat yolda mahsur kaldı.

A+A-

Yola, dün akşam saat 19.00'da çıktığı belirtilen otobüs, Çankırı'nın Kurşunlu ilçesi yakınlarında gece saatlerinde arıza yaptı. İçinde yaklaşık 50 yolcu olduğu öğrenilen otobüs, yaklaşık 15 saat bir dinlenme tesisinde diğer otobüsün gelmesini beklerken, yolcular çileden çıktı.
Yolculardan Ahmet Öztürk, mağdur olduklarını belirterek, "Saat 7'de yola çıktım. Gece saat 2 gibi otobüs Kurşunlu'da arıza yaptı. Firmayı aradık ama maalesef yetkili kimseye ulaşamadık. Bize verilen hiçbir söz gerçek olmadı. Biz de jandarmaya 7-8 kişilik bir arkadaş grubuyla şikayette bulunduk. Şimdi bir otobüs yoldaymış, bizi almak için geliyormuş. 15 saattir burada mahsur ve mağduruz" dedi.
Tuba Yılmaz isimli bir başka yolcu ise gece yarısından beri otobüsün tamir edilmesini beklediklerini ifade ederek, kendileriyle ilgilenecek muhatap bulamadıklarını kaydetti.
Yolcular arasında küçük çocukların ve hamile kadınların da bulunduğunu aktaran Yılmaz, hamile bir yolcunun sancıları tuttuğunu ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldığını söyledi.
Yaklaşık 15 saattir mağdur olduklarını ifade eden Tuba Yılmaz, "Yolcular karşısında muhattap bulamayınca otobüste bulunan şoför ve muavine tepki gösterdiler. Son olarak çağırılan tamirci de otobüsü tamir edemeyince şoför ve muavinler de kaçıp gittiler" diye konuştu.
Daha sonra firma tarafından gönderilen bir otobüsle yolcuların İstanbul'a gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.