YOĞUN İLGİ ALTIN YAPRAKTA CHP'NİN GÖVDE GÖSTERİSİNE DÖNÜŞTÜ

YOĞUN İLGİ ALTIN YAPRAKTA CHP'NİN GÖVDE GÖSTERİSİNE DÖNÜŞTÜ

Kemal ÜNLÜ yaptığı konuşmada ;

A+A-

Saygıdeğer Altınyaprak mahallesi sakinleri, değerli Bafralı hemşerilerim size bir soru sormak istiyorum ; Alanlar da yada herhangi bir toplulukta ‘ HIRSIZ VAR ‘ diye bağırıldığında aklınıza kimler geliyor , ey hocam Ülkede 7 den 70 e herkesin hırsız var dendiğinde aklına gelen topluluğun içinde ne işin var, koltuk bu kadar mı tatlı sizin için .

Her yerde söylüyorum ‘ çalan kadar çalana çanak tutanlarda günahkardır ‘ ayeti sizi ilgilendirmiyor mu .akp ye oy veren saygıdeğer yurttaşlarıma sesleniyorum ; harama değil helale oy verin ve hırsızlığa ortak olmayın.

Gelelim akp den önce 10 yıl Bafra yı yöneten zihniyete , mhp ye , sizin akp den ne farkınız var, dikili ağacınız mı var Bafra da, Bafra nın 10 yılını ziyan etmediniz mi ? Tecrübesiz arkadaşıma sesleniyorum, Bafra nın önünü açın tabanınızdan akın akın CHP ye destekler sürüyor sende vazgeç..

CHP ailesi olarak Bafra da adım adım iktidara yürüyoruz, hemşerilerimin bu desteğinin önünde hiç kimse duramaz , 30 mart Bafra için yeni, yepyeni bir başlangıç olacaktır. Göstermiş olduğunuz güvene teşekkür ederim . Göreceksiniz belediye ye gelen hiçbir vatandaşım eli boş dönmeyecek mutlaka işine çözüm bulunacak , bütün üniversite öğrencilerine burs imkanı sağlanacak , eski köy yeni mahallelerin hepsine köy sosyal tesisleri muhtar evleri yapılacak, yol ,su sorunları giderilecek , üretim tesisleri kurulacak işsizliğe çözüm olacak , doğal gıda ve el işleri pazarı kurulacak, sanat sokağı oluşturulacak, semt sahaları kurulacak, amatör sporlar desteklenecek, göreceksiniz önümüzdeki 5 yıl içinde Bafra nın çehresi değişecek.

250 bin kişilik Bafra hayalimiz var, Türkiye de mutlu insanların yaşadığı marka bir şehir kurma hayalimiz var , Bafra aşkımız var , 30 martta oylarımızı ziyan etmiyoruz CHP dolayısıyla Kemal ÜNLÜ akp den de mhp den de hesap sorabilecek tek adrestir. Haydi şimdi sandıklara , oyumuzu mutlaka kullanalım bunlara en güzel cevabı sandıklarda verebiliriz. Allaha emanet olun dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum