Yılport Samsunspor Fatsa Belediye Maçında Güzel Kareler

Yılport Samsunspor Fatsa Belediye Maçında Güzel Kareler

TFF 2 Lig Beyaz grupta mücadele eden Yılport Samsunspor Fatsa Belediye hazırlık karşılaşmasında 2 dost sokak köpeği sahanın içine girerek güzel karelere oluşturdular.

A+A-

Yılport Samsunspor Fatsa Belediye hazırlık maçının ilk devresinde karşılaşma oynanırken Fatsa Belediyespor’un kalesinin arkasından sahaya giren  sarı renkte olan sokak köpeği kendini dışarıya çıkarmak isteyen Yılport Samsunspor futbolcusunun elinden kurtararak kendi imkanlarıyla sahayı terk ederken karşışamayı izlemeye gelen taraftar grubundan alkış aldı.  İkinci devrede ise bu sefer de Fatsa Belediyespor kalesi arkasından saha giren siyah renkli bir başka sokak köpeği karşılaşma oynanırken sahanın içine girerek futbolculara nazire yaparcasına kendi sahayı terk etti. Bu iki ayrı olayda sahanın içinde insanoğluna yakınlığı bilinen ve  can dostları olan 2 sokak köpeğide misafir olarak hayri bir renk oluşmuş oldu.

yilport-samsunspor-fatsa-belediye-macinda-guzel-kareler-1.jpg yilport-samsunspor-fatsa-belediye-macinda-guzel-kareler-2.jpg yilport-samsunspor-fatsa-belediye-macinda-guzel-kareler-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.