Yılport Samsunspor Denizlispor'u affetmedi!

Yılport Samsunspor Denizlispor'u affetmedi!

TFF 1. Lig'in 7. haftasında Yılport Samsunspor, deplasmanda Denizlispor'u 3-2 yendi.

A+A-

TFF 1. Lig'in 7. haftasında Yılport Samsunspor, deplasmanda Denizlispor'u 3-2 yendi.

Mücadelenin 12. dakikasında Mayi ile öne geçen Denizlispor, Samsunspor'un 48. dakikada Yasin Öztekin ve 71'de Hasan Kılıç'ın penaltı golleriyle durumu değiştirdi. Maçı bırakmayan Denizli, 4 dakika sonra Ömer Şişmanoğlu ile beraberliği yakaladı fakat, 77. dakikada sahneye çıkan Melih Okutan takımına galibiyeti getiren isim oldu. Bu sonuçla Yılport Samsunspor 2 hafta aradan sonra kazandı. Denizlispor ise Altınordu maçından sonra bir kez daha yenilgiye uğradı.

Bu sonuçla Samsunspor 10 puan ile 7. sırada yer alırken, Denizlispor 16. sırada 6 puanda kaldı.

MAÇIN DETAYLARI

Stat: Denizli Atatürk

Hakemler: Burak Şeker, Hüseyin Aylak, Mert Bulut

Denizlispor: Stackhowiak, Hakan Çinemre, Oğuz Yılmaz, Schwechlen, Gökhan Süzen, Djedje (Dk. 57 Onazi), Muhammed Gönülaçar, Kevin Mayi (Dk. 72 Darri), Muğdat Çelik (Dk. 57 Mustafa Çeçenoğlu), Aissati, Ömer Şişmanoğlu

Yılport Samsunspor: Aykut Özer, Soner Gönül, Burak Yılmaz (Dk. 83 Berk Taşkın), Boli, Ali Ülgen (Dk. 76 Alaaddin Okumuş), Osman Çelik, Diomande (Dk. 83 Cihan Kahraman), Hasan Kılıç, Yasin Öztekin, Çinari (Dk. 61 Melih Okutan), Tomane

Goller: Dk. 12 Kevin Mayi, Dk. 75 Ömer Şişmanoğlu (Denizlispor), Dk. 48 Yasin Öztekin, Dk. 71 Hasan Kılıç (penaltıdan), Dk. 77 Melih Okutan (Yılport Samsunspor)

Sarı kartlar: Dk. 45+1 Aissati, Dk. 56 Muhammed Gönülaçar, Dk. 61 Hakan Çinemre, Dk. 70 Oğuz Yılmaz, Dk. 82 Mustafa Çeçenoğlu (Denizlispor), Dk. 44 Ali Ülgen, Dk. 81 Diomande, Dk. 87 Soner Gönül (Yılport Samsunspor)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.