Yılmaz’dan İkiz’e Ziyaret

Yılmaz’dan İkiz’e Ziyaret

Ak Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz Murat İkiz’i yeni bürosunda ziyaret etti.

A+A-

Ak Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz Eski Havza Belediye Başkanı Avukat Murat İkiz’i yeni açtığı Avukatlık Bürosunda ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ak Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ziyarette İkiz’in 3 Dönem Havza’ya önemli hizmetleri olduğunu belirterek; “Başarılı bir 3 dönemin ardından Avukatlık mesleğine geri dönerek büro açan değerli kardeşime başarılar diliyorum. Eminim ki Murat Kardeşimiz bilgi birikimi ve tecrübeleri ile yine ilçesinin hizmetinde olacaktır.” Dedi.

Avukat Murat İkiz’de ziyaretten ötürü Yılmaz’a ve beraberindekilere teşekkür ederek; “İlçem adına üzerimize düşenin yapmaktan geri durmayacağız. Sayın Milletvekilime bu nazik ziyaretlerinden ve temennilerinden ötürü teşekkür ediyorum.” Dedi.

Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, Karadenizbirlik Başkan Vekili Fahri Şahin ve Belediye Meclis Üyesi Hayrettin Şahin’in hazır bulunduğu ziyarette Ak Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’a Turan Çakır ile Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.