Yılmaz Zahirecilik’den Bafra Protokolüne ve Davetlilerine Maneviyat Dolu İftar Yemeği

Yılmaz Zahirecilik Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Bafra Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Bayram Yılmaz Kadir Gecesinde maneviyat dolu bir programa imza attılar.

A+A-

Yılmaz Zahirecilik Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Bafra Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Bayram Yılmaz Kadir Gecesinde maneviyat dolu bir programa imza attılar.
 

Yılmaz Zahirecilik tarafından  Bafra Aybeyla Tatil Köyü Restoranlarında maneviyat dolu bir iftar yemeği programı düzenlendi.
Yaptıkları çalışmalar ve projeleriyle sadece zahirecilik sektöründe değil eğitime verdikleri desteklerle bünyelerinde,’’ÇÖZÜMDE BİR ÇOCUK YETİŞİR, DÜNYA YETİŞİR’’ parolasıyla Bafra Çözüm Koleji ve Özel Bafra Anadolu Kültür Kolejinde yüzlerce bugünün küçükleri, yarının büyükleri, Türkiye’nin geleceği olan gençlere imkan sağlayan Yılmaz Zahirecilik Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Bafra Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Bayram Yılmaz sadece devlet erkanı değil her kesimden takdir üstüne takdir görmeye devam ediyor.
Geleneksel hale gelen Yılmaz Zahirecilik  iftar yemeğinde Bafra Protokolünün yanında  davetlilerle bir araya gelindi.
Yılmaz Zahirecilik Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Bafra Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Bayram Yılmaz, şirket müdürleri, okul müdürleri ve idarecileriyle birlikte  kadın girişimci Nuray Çelik’in işletmekte olduğu Bafra protokolünü ve davetlilerini AYBEYLA TATİL KÖYÜ restoranlarının bahçesinde girişinde karşıladılar.
Din görevlilerinin Kur’an Tilaveti ve ilahilerinden sonra Akşam ezanının okunması ile birlikte edilen dua ile birlikte oruçlar huşu içinde açıldı. 
İftar yemeğinin sonunda bir konuşma yapan Bafra Çözüm Koleji Eğitim Koordinatörü Mustafa Kurt iftar yemeği programına katılımlarından dolayı Bafra protokolü ve davetlilere teşekkür ettikten sonra Kadir Gecelerini tebrik etti. 
İftar yemeği programı anı fotoğraflarının çekiminden sonra sona erdi.
İftar yemeği sonrası bir değerlendirme yapan Yılmaz Zahirecilik Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Yılmaz, ’’ Öncelikle davetimize katılan herkese  teşekkürlerimi sunuyorum, birlik ve beraberliğin bir örneğini burada görmenin ve mutluluğunu yaşamaktayız. Ramazan ayımızın ve Kadir Gecemizin  hepimize hayırlar getirmesini diler,  nice ramazan ayına birlik ve beraberlik içerisinde sağlık ve huzurlu bir şekilde kavuşmayı temenni ederim. 1000 aydan daha Kadir Gecemiz mübarek olsun. ” dedi. 
Birlik ve beraberlik havasında geçen iftar yemeğine, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve yönetim kurulu ,  Bafra Ticaret Odası Meclis Başkanı Hakan Yıldırım, Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Erol ve yönetim kurulu , Bafra Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ali Engin Balcıoğlu,  Bafra Ziraat Odası Yönetim Kurulu , Bafra İlçe Emniyet Müdürü Murat Öner , Bafra İlçe Jandarma Komutanı Jnd.Kd.Bnb.Adalet Gökcan , Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Banka Şube Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Yılmaz Zahirecilik idarecileri, personelleri, siyasi parti temsilcileri,  Bafra Çözüm Koleji ve Özel Bafra Anadolu Kültür Koleji idarecileri, öğretmenleri ile çok sayıda davetli katıldı.41-041.png42-038.png43-031.png44-028.png45-025.png46-019.png47-017.png48-016.png49-013.png50-015.png51-013.png52-015.png53-010.png54-009.png55-003.png56-002.png57-001.png58-001.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum