Yılmaz, Uzdil ve Çakır ailesinin acılarını paylaştı

Yılmaz, Uzdil ve Çakır ailesinin acılarını paylaştı

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Uzdil ve Çakır ailelerinin acılarını paylaştı.

A+A-

Medikal Galeri A.Ş. Kurucusu iş insanı Mahir Uzdil ve önceki dönem Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır'ın kayınvalidesi Maviş Çakır, son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi gören Mahir Uzdil, yaşamını yitirdi. Sevilen iş insanı için Bahçelievler Mahallesi'ndeki evinde helallik alınmasının ardından Büyük Camii'ne getirildi.

Öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazı ardından Kıranköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Uzdil'in ailesini acılı günlerinde yalnız bırakmadı. Evinde ailesine taziyelerini ileten Yılmaz, helallik sonrası cenaze namazı ve defin işlemlerine katıldı. Uzdil'in değerli bir insan olduğunu ifade eden Yılmaz, kederli ailesinin acısını derinden paylaştıklarını kaydetti.

TURAN ÇAKIR'IN ACI GÜNÜ

Kayınvalidesi Maviş Çakır'ı kaybeden önceki dönem Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır ve Çakır ailesine taziye ziyareti gerçekleştiren Yılmaz, acılı aileyi zor günlerinde de yalnız bırakmadı. Maviş Çakır, Büyükoyumca Cami'inde kılınan öğle namazının ardından, mahalle mezarlığında toprağa verildi.

yilmaz-uzdil-ve-cakir-ailesinin-acilarini-paylasti.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.