Yılmaz Fırat Çakıroğlu Bafra'da Anıldı

Yılmaz Fırat Çakıroğlu Bafra'da Anıldı

Bafra Ülkü Ocakları 20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesinde şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu düzenlediği Kuran-ı Kerim tilaveti ile andı.

A+A-

Bafra Ülkü Ocakları Fırat Yılmaz Çakıroğlu Seminer Salonunda düzenlenen anma programında Hasan Kul ve Ali Yalman tarafından Kuran-ı Kerim ve mevlidi Şerifler okundu. Kuran Tilavetinin ardından konuşan Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Kemal Şahin “Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu şehit edenler şükürler olsun ki bizi daha çok birleştiriyor. Allah’ın izni ile Fırat’ın düştüğü yerden yüzlerce, binlerce, milyonlarca Fırat yetişir. Bugün Türkiye’nin her ilinde, her mezrasında ülkücüler var. Var olmaya devam edecektir. Hepimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’yuz. Bende Bafra Ülkü Ocakları Başkanı olarak Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu rahmet minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Şehit Çakıroğlu’nu anlatan belgesel izlendi.

Programa MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, TÜRKAV Bafra Şube Başkanı Sami Keskin, MHP Bafra Eski İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş, meclis üyeleri, eğitimciler, muhtarlar ve çok sayıda genç katıldı.

Yılmaz Fırat Çakıroğlu Bafra'da AnıldıYılmaz Fırat Çakıroğlu Bafra'da AnıldıYılmaz Fırat Çakıroğlu Bafra'da AnıldıYılmaz Fırat Çakıroğlu Bafra'da AnıldıYılmaz Fırat Çakıroğlu Bafra'da Anıldı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.