Yılmaz Ailesi Devletten Yardım Bekliyor

2018 yılında  inşaatın 7'inci katından düşerek felç kalan ve eşi ALS hastası olan Ramazan Yılmaz Devletten isteğim eşime mama makinesi ve hasta yatağı istiyorum dedi.

A+A-

2 yıl önce bir asansör firmasında çalışırken 7. kattan düşerek felç olan Ramazan Yılmaz'ın eşi Dilber Yılmaz'a da bir geçen yıl ALS hastalığı teşhisi konuldu.

Ramazan Yılmaz'ın yürüme engelli olması, eşinin de yatağa bağımlı hale gelmesi nedeniyle zor günler geçiren aileye, devlet maddi destek veriyor.

Ramazan Yılmaz'ın en büyük isteği ise eşine mama makinesi ile hasta yatağı alınması.

Yılmaz, eşi ile çocuklarına bugüne kadar bakabildiğini ama artık dayanacak gücüm kalmadığını söyledi.

Eşinin yatağa bağımlı olduğuna işaret eden Yılmaz, "Eşime mama makinesi ve hasta yatağı istiyorum. Eğer tıbbi olarak bir çaresi varsa tedavi sürecinin hızlandırılmasını talep ediyorum." dedi.

Aile ile ilgilenen akrabaları Nur Yılmaz ise Dilber Yılmaz'ın son çocuğunu doğurduktan sonra hasta olduğunu anlatarak, "Dilber ablanın bilinci yerinde fakat zaman zaman sinir krizlerine giriyor. Bazı durumlarda kendisini ifade edemiyor. Kendisini ifade edemediği için de bunalarak sinir krizi geçiriyor. Ben de artık yeterli gelemiyorum. Eşi ve çocukları da var, artık onlara yeterince bakamıyorum. Yetkililerden yardım istiyoruz." diye konuştu.

bafra55.net Whatsapp İhbar Hattı : 0553 667 59 11

Yılmaz Ailesi Devletten Yardım BekliyorYılmaz Ailesi Devletten Yardım BekliyorYılmaz Ailesi Devletten Yardım Bekliyor

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.