Yılın doktoru seçildi

Yılın doktoru seçildi

Türkiye Kamu Hastaneler Kurumu Ankara 1. Bölge Sekretaryasına bağlı Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Prof. Dr. Musa Akoğlu Sağlık Bakanlığı tarafından yılın doktoru seçildi.

A+A-

Ankara 1. Bölge Sekreterliğine bağlı hastaneleri ziyaret ve genel değerlendirme çerçevesinde ziyaret edilen Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Birlik Genel Sekreteri Prof. Dr. Fatma Meriç Başkanlığında Uzman heyetten oluştu. Hastane hakkında 2015 yılı genel değerlendirme brifingi alan Genel Sekreter Prof. Dr. Meriç; Hastane Yöneticisi Prof. Dr. Mustafa Paç başta olmak üzere tüm hastane yöneticilerine ayrı ayrı teşekkür etti.
YILIN DOKTORU PROF. DR. MUSA AKOĞLU
Tıp Bayramı kutlamaları çerçevesinde yılın doktoru seçilen Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarından Gastroenteroloji Cerrahi Uzmanı ve aynı zamanda Hastane Klinik şefi Prof. Dr. Akoğlu’na Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu imzalı belgeyi 1. Bölge Sekreteri Prof. Dr. Meriç taktim etti. Duygulu anların yaşandığı belge takdiminde Prof. Dr. Akoğlu böyle bir duruma ve belgeye layık görüldüğü için çok mutlu olduğunu belirterek Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu şahsında tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.
Hastane Yöneticisi Prof. Dr. Paç ise başarının taçlandırılması ve emeğin yerini bulması açısından bu belgenin çok önemli olduğunun altını çizerek, "Yılın Doktoru seçilen Hastanemiz hocalarından Sayın Prof. Dr. Akoğlu’ nu canı gönülden kutluyorum ve diğer çalışma arkadaşlarımızın da hizmet noktasında var olan istek ve heyecanlarının daha da artacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.