Yıldız Kızlar Voleybol Şampiyonası Grup Birincisi Fatih Ortaokulu Oldu

Yıldız Kızlar Voleybol Şampiyonası Grup Birincisi Fatih Ortaokulu Oldu

Yıldız Kızlar Voleybol Şampiyonası Grup Birincisi Fatih Ortaokulu Oldu

A+A-

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı okul sporları kapsamında düzenlenen 7. Ve 8. Sınıf öğrencilerinden oluşan Fatih Ortaokulu, Yıldız Kızlar Voleybol Müsabakalarında 1. oldu.

19 Mayıs, Bafra, Alaçam ve Yakakent İlçelerinden oluşan Batı grubunda 17 okulun katıldığı müsabakalarda Fatih Ortaokulu, Yıldız Kızlar Voleybol Şampiyonasında  grup birincisi olarak İl Müsabakalarında Bafra’yı temsil etme hakkı kazandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Fatih Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Onur Gündüz;

‘’Yakaladığımız bu birincilik başarısı, İl Müsabakaları için öğrencilerimizi çok iyi motive etti. Düzenli ve istekli çalışmalarımız sayesinde İl müsabakalarında da istediğimiz performansı ve başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum’’ dedi.

Okul Müdürü Hasan Çelenk yaptığı açıklamada, takımın elde ettiği başarıyla İl Müsabakalarında Bafra’yı temsil etme hakkı kazandığını söyledi.

Çelenk, "Bize bu onuru ve sevinci yaşatan beden eğitimi öğretmenimiz ile öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Hedefimiz İl şampiyonu olduktan sonra, Türkiye şampiyonu olmak. Bunun için öğrencilerimiz, beden eğitim öğretmenizi Onur Gündüz idaresinde çalışmalarını sürdürüyor." dedi.

yildiz-kizlar-voleybol-sampiyonu-fatih-ortaokulu-oldu-1.jpg yildiz-kizlar-voleybol-sampiyonu-fatih-ortaokulu-oldu-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.