Yıldırım; 'Amacımız ayrışmanın önüne geçmek'

Yıldırım; 'Amacımız ayrışmanın önüne geçmek'

Milliyetçi Hareket Partisi Havza İlçe Başkanımız Uğur Yıldırım ülkemizin içerisinde bulunduğu kaos ortamı ve yaşananlarla ilgili değerlendirmelerde bulunmuştur.

A+A-

İlçe başkanı yıldırım;"Son bir kaç yıl içerisinde ülke gündemini derinden etkileyen birçok vahim olayın meydana gelmiş olmasını üzüntü ile karşıladığımızı öncelikle ifade etmek istiyoruz. Gerek iç, gerekse dış siyasi olayların faturasını milletçe ağır bir şekilde ödediğimiz açıkça ortadadır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak önceliğimiz her zaman Ülkemiz ve Milletimiz menfaatlerinden yana olduğu bilinmektedir. İlkeli duruşumuzdan ve ifade ettiklerimizin arkasında olduğumuzdan hiçbir zaman ödün vermeyeceğimiz de ortadadır.

Lakin ülke gündeminin hızlı bir şekilde değişiyor olması ve milletimiz üzerinde oynanan algı yönetimleri bir karmaşa meydana getirmiştir. Temmuz ayında yaşanan darbe girişimi ülkemiz açısından çok vahim ve bilinen durumları açıkça gün yüzüne çıkarmıştır. Bu girişimi gerçekleştirmek isteyen FETÖ yapılanmasının bu denli işler yapması ve fark edilmemiş olması ise ayrı bir sorun olarak önümüzde durmaktadır. Ülkemizin dış ve iç terör örgütlerinin eylem sahası haline gelmiş olması teröristle müzakere değil mücadele edilmesi gerektiğini bir kez daha ortaya koymuştur.

Birçok genç kardeşimizi kahpe kurşunlarla Şehit edilerek kaybetmiş olmak bizlere çok acı vermiştir. En nihayetinde genel başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin ifade ettiği gibi ülke yönetimindeki belirsizlik, kanun ve yasaların çiğnenmesinin önüne geçilmesi için Anayasa Değişikliği sürecine girmiş bulunuyoruz. Bu süreci genel başkanımızın talimatları doğrultusunda ülke ve millet bütünlüğümüze zarar getirmeyecek şekilde üst düzey özen göstererek geçirmemizin daha önemli olduğunun altını çizmek istiyorum. Milletimizin kararı ile bu belirsizlik önümüzden kalkacaktır. Asıl gündemimiz olması gereken ülke güvenliği, devletimizin bekası ve milletimizin refahı için yapılması gerekenlere kafa yormamız daha doğru olacaktır.

Tekrar söylemek istiyorum ki ayrışmanın önüne geçmek en büyük mücadelemiz olmalıdır. Çünkü bunun tamiratının gönüllerin tekrar bir atmasının çok zor olacağını görmemiz gerekmektedir. Bu süreçte bizlere yöneltilen AKP'nin söylediklerini yapıyorsunuz söylemlerinin gerçeği yansıtmadığı gibi aslında iktidar partisinin MHP'nin politikalarını uygulamaya koyduğunu da görmezden gelmememiz gerektiğini ifade etmek istiyorum. Bizler MHP olarak siyasi çıkarlarımızı ön planda tutarak hiçbir zaman hareket etmedik bundan sonrada etmeyeceğiz. Önceliğimiz her zaman devletimizin bekası ve milletimizdir."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.