YİĞİTER OKULUNA VEDA ETTİ

YİĞİTER OKULUNA VEDA ETTİ

19 Mayıs Cumhuriyet İlkokul Müdürü Sedat Yiğiter, Bakanlığın uygulaması kapsamında 9 yıllık görev süresini tamamladığı okuluna veda etti.

A+A-

19 Mayıs Cumhuriyet İlkokul Müdürü Sedat Yiğiter, Bakanlığın uygulaması kapsamında 9 yıllık görev süresini tamamladığı okuluna veda etti.
Sedat Yiğiter, ayrılırken yaptığı açıklamasında,” göreve başladığı günden 9 yıl boyunca hedefleri tutturmanın sevinci ve gururu içerisinde olduğunu kaydetti. 
Yiğiter,”Görevi devraldığım günden bugüne, Okulumuzu bir adım ileriye taşıyabilmek için Ekip Çalışmasına olan inancımla gayret sarf ettim. Okulumuzu İlçemizin  en çok tercih edilen, bilimsel, sosyal kültürel ,sportif etkinliklerde en başarılı okulu olması hedefiyle yola çıktım ve Yüce Rabbime Şükürler olsun ki bugün; 19 Mayıs İlçemizin  en çok tercih edilen,  kültürel, sportif etkinliklerde birincilikler alan bir okul olarak Cumhuriyet ilkokulunu  zirveye taşımanın mutluluğuyla görevimi devrediyorum. Görev yaptığım bu süreçte Ailem gibi gördüğüm ve fedakârca çalışan Cumhuriyet ilkokulu  tüm personeline, Sorumluluk bilinciyle her gün severek dersine gelen tüm öğretmen arkadaşlarıma, aile olabilmenin getirdiği samimiyet ve özveriyle  bugününe taşımama destek olan idareci arkadaşlarıma, her konuda bizden desteğini esirgemeyen Okul Aile Birliğimizin tüm başkan ve üyelerine, her birini evlat bilip üzerine titrediğim öğrencilerime, onların saygıdeğer ailelerine yürekten teşekkür ediyorum.
Hoş sadalar, güzel izler bırakmış olabilmenin umuduyla, ailem bildiğim çalışma arkadaşlarımdan ayrılmanın verdiği hüzün ile tüm sevdiklerimi Yüce Allah’a emanet ediyorum. Dedi. Sedat Yiğiter yeni okulu Yörükler ilk Ortaokul Müdürlüğü, Yörükler ilk Ortaokul Müdürü Tuncay Mert Cumhuriyet ilkokul müdürü olarak görev yapacak.
HARUN YAZICI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.