YEŞİLYAZI İLKOKULUNDA PROJE ŞENLİĞİ

YEŞİLYAZI İLKOKULUNDA PROJE ŞENLİĞİ

Yeşilyazı İlkokulu öğretmenlerinden Fatma Elitok ve Seyfi Aslan’ın koordinatörlüğünde hazırlanan Başarıyı Katlıyoruz ve Minik Yazarlardan Büyük Adımlar projelerinin tanıtım toplantıları Bafra Kaymakamı Halis ARSLAN’ın katılımıyla gerçekleşti.

A+A-

 Tanıtım toplantısında Belediye Başkanı Zihni ŞAHİN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri  Süleyman ERTÜRK, Halil İbrahim ÇALIK, Eğitim Birsen İlçe Başkanı Hamdi YILDIZ,AK Parti İlçe Başkanı Tuncay YURDUSEVEN,Alpay KESİM , okul müdürleri  ve çok sayıda veli hazır bulundu.  Yeşilyazı İlkokulu öğretmenlerinden  Şükran Kırbaş, Ebru Irmak, Yunus Sayım’ın öğrencileri tarafından yapılan çalışmalar büyük ilgi gördü.

    Proje koordinatörü Fatma Elitok konuşmasında origaminin çocukların zihinsel, sosyal, davranışsal gelişimlerine katkıda bulunan; yaratıcılık potansiyellerini ortaya çıkaran ve el becerilerini geliştiren bir sanat olduğunu,bu nedenle origami sanatının egzersiz programlarına alınması için Milli Eğitim Bakanlığı ile iletişime geçildiğini söyledi.

    Minik Yazarlardan Büyük Adımlar projesi ile de öğrencilerimizin yazılı ifade becerilerini geliştirmeyi, yazmaya teşvik ederek yazma yeteneklerini ortaya çıkarmayı, erken yaşta öğrencilere yazınsal beceriler kazandırarak öğrencilerin okul başarılarını arttırmayı ve yazmayı vazgeçilmez bir ihtiyaç haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

    Okul   Müdürü Sefer USLU konuşmasında  bu yıl okulumuza yapılan fiziki tadilatlardan bazıları şöyle dedi .Okulumuzun bahçesini  beton döktürdük,iç ve dışını boyattık,merdiven ve içini granit kaplattık öğretmenler odası ve lavabolar yenilendi,sınıflara projeksiyon bağlandı,okul panolarımız komple yenilendi.  Eğitim Öğretim alanında 2 tane birbirinden güzel proje yaptık.Burada emeği geçen başta  Kaymakam Halis ARSLAN,a ,İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Okul Aile birliği başkanıma, Müdür  Yardımcıma  Öğretmenlerime çok teşekkür ederim  dedi.

     Tanıtım toplantısı sonunda misafirlere yöresel ürünler ikram edildi.

yesilyazi-koyu-ilkokulu.jpgyesilyazi-koyu-ilkokulu-001.jpgyesilyazi-koyu-ilkokulu.JPGyesilyazi-koyu-ilkokulu-001.JPGyesilyazi-koyu-ilkokulu-002.JPGyesilyazi-koyu-ilkokulu-003.JPGyesilyazi-koyu-ilkokulu-004.JPGyesilyazi-koyu-ilkokulu-005.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.