Yeşilköy Mahallesinde 4 Gündür Elektrikler Kesik

Yeşilköy Mahallesinde 4 Gündür Elektrikler Kesik

19 Mayıs İlçesine 4 km uzaklıkta olan Yeşilköy Mahallesinde elektrikler kesik durumda.

A+A-

19 Mayıs İlçesine 4 km uzaklıkta olan Yeşilköy Mahallesinde elektrikler kesik durumda.

‘’Mahalleli Perişan Olduk’’

Mahalle Sakinleri,” Mahallemizde 4 Gündür Elektrik direklerinden kablolar kopmuş yerde duruyor. Etrafa tehlike saçıyor. İlçe merkezine 4 km uzaklıkta, olan mahallemizde elektrik yok, Çevre mahallerde ise elektrik var.  YEDAŞA bilgi verdik ne gelen var ne giden Allah aşkına bizim halemiz burada ne olacak, Elektrik olmayınca Evinde hastası olan ne yapacak her yıl aynı sorunla karşı karşıyayız, perişan olduk, lütfen sesimizi yetkililer duysun artık, perişan olduk ”dediler.

‘’Elektirik direği tehlike saçiyor’’

Yeşilköy Mahallesi Öğrenci servis Grup yolu ana yol üzerinde Yola doğru eğilen ve düşme tehlikesi olan elektrik direğini mahalle sakinleri arasında korkuya neden oluyor.  Elektrik direğinin her an devrilebileceğini dile getiren mahalle sakinleri, YEDAŞ ekiplerinin elektrik direğini düzeltmesini istediler.

 

yesilkoy-mahallesinde-4-gundur-elektrikler-kesik.jpegyesilkoy-mahallesinde-4-gundur-elektrikler-kesik-001.jpegyesilkoy-mahallesinde-4-gundur-elektrikler-kesik-002.jpegyesilkoy-mahallesinde-4-gundur-elektrikler-kesik-003.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.