Yeşilay ve Öğrencilerden Polislere Ziyaret

Yeşilay ve Öğrencilerden Polislere Ziyaret

Bafra Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri ve Yeşilay Bafra Şube Başkanı Hasan Şirin Bafra Çocuk Büro amirliği ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğini Ziyaret ettiler.

A+A-

Ziyarette, konuşan Yeşilay Bafra Şube Başkanı Hasan Şirin şunları söyledi, “Yeşilay gönülleri öğrencilerimiz Çocuk Büro Amirliği ekiplerini hem de Toplum Destekli Polisleri ziyaret edip kendilerinden bilgiler almak istediler. Bende büyükleri olarak sizlere getirdim sizin anlatacaklarınızın ışığında yararlı şeyler öğreneceklerini düşünüyorum” dedi.

Bafra Çocuk Büro Amir Vekili Rıdvan Koç ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinden polis Memuru Erkan Yıldırım gençlere mesleki tanıtım ve bilgilendirme yaptılar. Ayrıca, Sigara, alkollü içki ve diğer uyuşturucu gibi alışkanlıklar ile mücadelede bütün zararlı alışkanlıklardan halkın ve bilhassa gençlerin korunması için neler yapılabileceği hakkında bilinçlendirildiler.

 Ziyaret yapılan ikram ve karşılıklı ikramlarla son buldu.

b2e31f9e-bdbf-44e7-b8da-e7c6c2edddcf.jpg571a21e1-a40d-447c-a0ce-9a81cb82f6f2.jpg75cce62e-5496-4980-811c-4e4d223d2886.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.