Yeniden Refah Partisi Samsun Milletvekili A.Adayı Şükrü Arslan’a Temayülde Büyük İlgi

Yeniden Refah Partisi Samsun Milletvekili A.Adayı Şükrü Arslan’a Temayülde Büyük İlgi

Yeniden Refah Partisi Samsun 28. Dönem Milletvekilliği temayül yoklaması Samsun teşkilatlarının  yoğun katılımıyla gerçekleşti.

A+A-

Yeniden Refah Partisi Samsun 28. Dönem Milletvekilliği temayül yoklaması Samsun teşkilatlarının  yoğun katılımıyla gerçekleşti.


Yeniden Refah Partisi Samsun Milletvekili A.Adayı Şükrü Arslan yaptığı açıklamada,’’ Temayüller, koltuklar, makamlar gelip geçicidir. Önemli olan bu makamların hakkını vererek gönüller kazanabilmektir. En büyük kazanımımız dostlarımızdır. 
Bu vesileyle Tanıtım Toplantımızın ve Temayülümüzün hayırlara vesile olmasına yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Öncelikle Temayül Heyeti olarak Genel Başkan Yardımcımız Sayın  Suat Pamukçu, MKYK üyemiz Sayın Yahya Coşkunsu, Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanımız Sayın  Salih Şahin ve  Tüm Samsun Teşkilatımıza şükranlarımı sunmak isterim.
Sevgili Samsunlu ve Bafralı hemşerilerimi,  milli görüşü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil etmek, Bafra doğumlu bir iş insanı olarak Yeniden Refah Partisi’nden aday adaylığımı açıkladım. Temayül tanıtım ve temayül toplantısında yakın ilgi gösteren tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim.” diye konuştu.

yeniden-refah-partisi-samsun-milletvekili-a-adayi-sukru-arslana-temayulde-buyuk-ilgi.pngyeniden-refah-partisi-samsun-milletvekili-a-adayi-sukru-arslana-temayulde-buyuk-ilgi-001.pngyeniden-refah-partisi-samsun-milletvekili-a-adayi-sukru-arslana-temayulde-buyuk-ilgi-002.pngyeniden-refah-partisi-samsun-milletvekili-a-adayi-sukru-arslana-temayulde-buyuk-ilgi-003.pngyeniden-refah-partisi-samsun-milletvekili-a-adayi-sukru-arslana-temayulde-buyuk-ilgi-004.pngyeniden-refah-partisi-samsun-milletvekili-a-adayi-sukru-arslana-temayulde-buyuk-ilgi-005.pngyeniden-refah-partisi-samsun-milletvekili-a-adayi-sukru-arslana-temayulde-buyuk-ilgi-006.pngyeniden-refah-partisi-samsun-milletvekili-a-adayi-sukru-arslana-temayulde-buyuk-ilgi-007.pngyeniden-refah-partisi-samsun-milletvekili-a-adayi-sukru-arslana-temayulde-buyuk-ilgi-008.pngyeniden-refah-partisi-samsun-milletvekili-a-adayi-sukru-arslana-temayulde-buyuk-ilgi-009.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.