YENİDEN REFAH PARTİSİ BAFRA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

YENİDEN REFAH PARTİSİ BAFRA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan ve yönetimi ve Kadın Kolları Başkanı Elif Kurnaz ile birlikte Bafra’da bir dizi ziyaretlerde bulundular.

A+A-

İlk olarak Bafra Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Olcay Aksoy’u makamında ziyaret eden heyet daha sonra Bafra OSB’de bulunan DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’ı , Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Andiç ve yönetimini ,Bafra Barış Medya Grubu Başkanı Nihat Kale’yi ziyaret ettiler.


YENİDEN REFAH PARTİSİ BAŞSAVCI AKSOY’U ZİYARET ETTİ
Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan, yönetimi  ve Kadın Kolları Başkanı Elif Kurnaz  Erzurum Hınız Başsavcılığından Bafra Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Olcay Aksoy’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan, yönetimine  ve Kadın Kolları Başkanı Elif Kurnaz ‘a çalışmalarında başarılar diledi.

YENİDEN REFAH PARTİSİ BAFRA İLÇE BAŞKANI BİLAL ARSLAN,
‘’DAMSAN BAFRA VE BÖLGESİ EKONOMİSİNİN CAN DAMARIDIR’’ 


Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan ve Kadın Kolları Başkanı Elif Kurnaz  Bafra OSB’de bulunan DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’ı ziyaret etti.

DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek şirketin yapmış olduğu çalışmalar, yatırımlar ve projeleri hakkında bilgiler aktardı.

Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan partilerinin kuruluş amaçları ve çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.
Arslan,’’ Yeniden Refah Partisi, milletimiz tarafından yüzyıllardır özümsenmiş bulunan Millî Görüş zihniyetini ve "Önce Ahlak ve Maneviyat" prensibinin her alanda hâkim kılınmasını temel alır, kaba kuvveti değil, hak ve adaleti üstün tutar, bütün insanlığa ve mahlûkata şefkatle muameleyi esas alır. Güçlü olanın haklı sayıldığı değil, haklı olanın güçlü olduğu bir Türkiye ve dünya için mücadele eder.
Yeniden Refah Partisi, milletimizin ve başta İslam coğrafyası olmak üzere dünyadaki tüm mazlumların kurtuluş ümidi olarak kurulmuş ve sahip olduğu büyük ve güçlü teşkilatı ile yaptığı bütün çalışmayı bu bilinç ve şuurla gerçekleştiren bir siyasi harekettir. Yeniden Refah Partisi’nin en büyük gücü şuurlu, inançlı ve disiplinli işte bu teşkilatıdır. 
Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanlığı olarak ta Bafra ve Bölgemizde ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bafra’mız ve Bölgemiz için yaptığı çalışmalar ve projelerle elini taşın altına yıllardır koymaktan çekinmeyen DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve ekibini tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz. DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU ise Bafra ve Bölgesi ekonomisinin can damarıdır.’’dedi.
Konuşmanın sonunda ise Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan ve Kadın Kolları Başkanı Elif Kurnaz  DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’a ‘’MİLLİ KAYNAK PRENSİPLERİMİZ’’ kitabını takdim ettiler.


YENİDEN REFAH PARTİSİ BAFRA İLÇE BAŞKANI BİLAL ARSLAN,
‘’MUHTARLARIMIZ BİZLERİN VE HALKIMIZIN BAŞ TACIDIR’’

Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan ve Kadın Kolları Başkanı Elif Kurnaz  Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Andiç ve yönetimini dernek binasında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.
Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Andiç ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan ve Kadın Kolları Başkanı Elif Kurnaz ‘a başarılar diledi.Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan ziyarette,’’İlk başta geçtiğimiz ay düzenlenen kongre ile Bafra Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen Erol Andiç ve yönetimini hem tebrik etmek hem de hayırlı olsun temennisi için ziyaret ettik. Muhtarlık müessesesi; demokrasimizin, yönetim sistemimizin, kültürümüzün ve toplumsal yaşamımızın en önemli yapı taşlarından biridir. Muhtarlarımız, bir yandan mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynarken, diğer yandan da çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel ihtiyaçlarından biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirmektedirler. Halkımızın tercihi ve seçimiyle iş başına gelmiş muhtarlarımız, bizlerin de baş tacıdır. ‘’dedi.

YENİDEN REFAH PARTİSİ
 BAFRA BARIŞ MEDYA GRUBUNU ZİYARET ETTİ

Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan ve Kadın Kolları Başkanı Elif Kurnaz  Bafra Barış Medya Grubu Başkanı Nihat Kale’yi ziyaret ettiler.
Bafra Barış Medya Grubu Başkanı Nihat Kale Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan ve  Kadın Kolları Başkanı Elif Kurnaz‘a nazik ziyaretleri için teşekkür ettikten sonra,’’ Bafra’mızın çözülmesi gereken elbette sorunları var. Amacımız yaşanabilir bir Bafra, gelişmiş bir Bafra, göç vermeyen bir Bafra bunun için basın olarak biz tüm fedakarlığı yapmaya hazırız.  Siyasi Parti Temsilcileriyle, Sivil Toplum Örgüt Temsilcileriyle ve tüm halkımızla Bafra ve Bölgesi için her zaman elele vermeye hazırız.’’dedi.
Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan ve Kadın Kolları Başkanı Elif Kurnaz  ise Bafra Barış Medya Grubu Başkanı Nihat Kale ve ekibine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı memnuniyetlerini belirttiler.

yeniden-refah-1.JPGyeniden-refah-3.JPGyeniden-refah-5.JPGyeniden-refah-4.JPGyeniden-refah-6.JPGyeniden-refah-7.JPGyeniden-refah-8.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.