Bilal Arslan: "Demokrasi diyerek olanlara sessiz kalmak en büyük şeytanlıktır"

Bilal Arslan: "Demokrasi diyerek olanlara sessiz kalmak en büyük şeytanlıktır"

İlçe Başkanı Bilal Arslan; terör örgütü PKK tarafından sivillere yönelik saldırıda şehit olan vatandaşlar için taziye yayımlayarak açıklamalarda bulundu.

A+A-

Başkan Arslan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Terör örgütü PKK Gara’da esir aldıkları 13 savunmasız vatandaşımızı şehit etmiştir. Sosyal medyada, farklı kesimlerden teröre lanet mesajı verilirken Hdp işbirlikçisi siyasetçilerin terörü lanetleme mesajı dahi paylaşmamaları meclisin kokuşmuşluğunu bir kez daha bize göstermiş oldu. PKK uzantılı vekillerin, Vergisiyle maaşlarını aldıkları vatandaşımı, şehit etmeleri kabul edilemez.
‘Selahattin Demirtaş’a Özgürlük’ diyerek naralar atan, ister açıktan ister kapalı kapılar ardında PKK ile işbirliği yapan siyasetçilerin, dün olduğu gibi bugün de bu 13 vatandaşımızın kanında veballeri vardır.
Özgürlük, demokrasi diyerek olanlara sessiz kalmak en büyük şeytanlıktır. Milletimiz baskın gücünü göstererek en kısa sürede hem Meclis’te hem de dağdaki terörist ve yandaşlarına gereken cevabı verecektir. Temennimiz cennet vatan Türkiye’miz de adaletin kılıcının daha keskin olmasıdır.
Bu vesile ile bir kez daha 13 şehit vatandaşımıza Allah’tan rahmet başta kederli aileleri olmak üzere Aziz milletimize başsağlığı dilerim.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum