Yeniden Refah Partisi Bafra  Belediye Başkan Adayı Şükrü Neiş  oyunu kullandı

Yeniden Refah Partisi Bafra  Belediye Başkan Adayı Şükrü Neiş  oyunu kullandı

Türkiye, 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sandık başında. Yerel seçimlerde aralarında saat 08.00 itibariyle başladı.

A+A-

Türkiye, 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sandık başında. Yerel seçimlerde aralarında saat 08.00 itibariyle başladı. Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Şükrü Neiş  Bafra Anadolu Lisesinde  oyunu kullandı.
Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Şükrü Neiş  oyunu  kullandıktan sonra yaptığı açıklamada,’’ Oyumuzu kullandık. Bafra’mıza  hayırlı olsun. Tüm seçimin ilk önce Bafra’mızda sonradan da tüm Türkiye’de huzur ve güven ortamında geçmesini dilerim.  İnşallah sonuçlarımız Bafra’ya, ondan sonra da Türkiye’ye hayırlı olur. Bizde tüm vatandaşlarımızı daha da artan bir oranda oy kullanmaya davet ediyoruz. Oyunu kullansın ki gerçek iradesini sandığa yansıtsın. Böylelikle kendi arzu ettiği yöneticiler kendini yönetsin. Ben barış ve huzur ortamı içerisinde güzel bir ortamda geçeceğine inanıyorum. Tüm vatandaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.’’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.