YENİDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YENİ'DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetimini Ziyaret ederek, yeni parti binası için hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

A+A-
Bafra'ya kazandırılan AK Parti'nin yeni binası, vatandaşların hizmetine başladı. Bafra İlçesinde bir dizi programlara katılmak için gelen AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni parti binasına hayırlı olsun dileklerini sunmak için ziyarette bulundu.
 
Ziyarette Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Yönetimi hazır bulundu.
 
Vekil Yeni, "Biz AK Parti olarak olarak Bafra'ya ne söz verdiysek yaptık ve yerine getirdik. Bafralı vatandaşlarımızın, İlçe başkanımızla daha rahat görüşebilmesi için, başkanımızın ise vatandaşlarımızın dertlerini, sıkıntılarını daha rahat dinmesi için böyle bir parti binası kazandırıldı. Vatandaşlarımız artık geniş ve ferah bir ortamda bekleyecek, çayını kahvesini içecek" dedi.
 
Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, "Partimizin hizmet binasını Bafra'ya kazandırılmasında emeği geçen, başta İlçe Başkanımız Tuncay Yurduseven ve yönetimine, elini taşın altına koyan tüm destekçilere AK Parti ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. AK Parti'ye gönül vermiş, hizmet etmiş bütün herkese de ayrıca teşekkür ediyor, AK Parti yeni hizmet binası Bafra'ya tekrar hayırlı olsun" diye konuştu.
 
AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ise konuşmasında, "Sayın vekilimizin yeni hizmet binamıza yapmış olduğu ziyaretten ötürü teşekkür ederiz. Yeni hizmet binamızın restorasyon yapımı bitti. Halkımızın da hizmetine açılmıştır. Eski parti binamızın yeri gerçekten çok küçüktü. Bu binamızda ise her şeyi düşünerek ve projesiyle yaptık. Tabi öncelik olarakta vatandaşımızı düşünerek hareket ettik. Bende parti binamıza maddi manevi destek olan tüm yönetimime ve arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.
 
Konuşmaların ardından Başkan Yurduseven, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni'ye parti binasının içini gezdirerek bilgiler verdi.
dsc_0002.20130612001947.jpgdsc_0003.jpgdsc_0004.jpgdsc_0006.20130612002127.jpgdsc_0007.20130612002135.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.