Yeniden AS BAFRA Yeni Yüzüyle Hizmetinizde

Yeniden AS BAFRA Seyahat Genel Müdürü Ramazan Boz firma ve filolarına soktukları 2022 son derece model otobüsleri hakkında Bafra 55.Net haber mikrofonlarına konuştu.

A+A-

Yeniden AS BAFRA Seyahat Genel Müdürü Ramazan Boz firma ve filolarına soktukları 2022 son derece model otobüsleri hakkında Bafra 55.Net haber mikrofonlarına konuştu.

Yeniden AS BAFRA Seyahat filolarına soktukları 2022 model otobüsleri ile fark yaratmaya devam ediyor. 
Yeniden AS BAFRA Seyahat Genel Müdürü Ramazan Boz firma ve filolarına soktukları 2022 son derece model otobüsleri ile ilgili Bafra 55.Net Haber ekibimizle kısa bir yolculuk esnasında açıklamalarda bulundu.

Yeniden AS BAFRA Seyahat Genel Müdürü Ramazan Boz yaptığı açıklamada,’’Bizler Yeniden AS BAFRA Seyahat olarak 3 nesildir bu sektörün içerişindeyiz. Dededen, oğula , oğuldan toruna otobüsçülük sektörünün içerisindeyiz. Yeniden AS BAFRA Seyahat olarak 
Misyonumuz, Müşterilerimizin değişen beklentilerine zamanında en uygun çözümleri geliştirerek kaliteli ve güvenli hizmet sunmak. Ayrıca müşteri memnuniyeti konusunda bekleneni gerçekleştirmektir.

Vizyonumuz,Sektörde belirleyici ve referans marka olmak. Müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesini zirveye çıkarmak.  Müşterilerimizin güvenliği için gerekli tüm tedbirleri almaktır.
Bizler sektörümüzde Bafra,Alaçam,Yakakent, 19 Mayıs ilçeleri ve mahallelerindeki vatandaşlarımıza hizmet vermekteyiz. 
Yeni otobüslerimizin tüm Bafra ve Bölge halkına hayırlı, uğurlu olmasını temenni ederim.
Seferlerimize filomuza yeni soktuğumuz otobüslerimizle hizmet vereceğiz. Yeni nesil araçlarımızı filomuza katmanın heyecanı yaşamaktayız. 
Otobüsümüz en som model 2022 Mercedes marka bir otobüstür. Şu anda hiçbir yöre firmasında bulunmayan bir araçtır. Bununla da firma olarak gurur duymaktayız. Vatandaşlarımıza en güzel şekilde hizmet etmenin gururunu da yaşamaktayız. En son teknoloji otobüsümüzde kullanılmıştır. ‘’dedi.
Yeniden AS BAFRA Seyahat Alaçam – Yakakent İlçesi İşletme Müdürü Hüseyin Bey ise yaptığı açıklamada 2022 son derece modern, teknolojik otobüsler hakkında bilgi verdikten sonra yıllardır otobüsçülük sektöründe kendilerini tercih eden Alaçam ve Yakekentli vatandaşlara hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

yeniden-as-bafra-yeni-yuzuyle-hizmetinizde.JPGyeniden-as-bafra-yeni-yuzuyle-hizmetinizde-001.JPGyeniden-as-bafra-yeni-yuzuyle-hizmetinizde-002.JPGyeniden-as-bafra-yeni-yuzuyle-hizmetinizde-003.JPGyeniden-as-bafra-yeni-yuzuyle-hizmetinizde-004.JPGyeniden-as-bafra-yeni-yuzuyle-hizmetinizde-005.JPGyeniden-as-bafra-yeni-yuzuyle-hizmetinizde-006.JPGyeniden-as-bafra-yeni-yuzuyle-hizmetinizde-007.JPGyeniden-as-bafra-yeni-yuzuyle-hizmetinizde-008.JPGyeniden-as-bafra-yeni-yuzuyle-hizmetinizde-009.JPGyeniden-as-bafra-yeni-yuzuyle-hizmetinizde-010.JPGyeniden-as-bafra-yeni-yuzuyle-hizmetinizde-011.JPGyeniden-as-bafra-yeni-yuzuyle-hizmetinizde-012.JPGyeniden-as-bafra-yeni-yuzuyle-hizmetinizde-013.JPGyeniden-as-bafra-yeni-yuzuyle-hizmetinizde-014.JPGyeniden-as-bafra-yeni-yuzuyle-hizmetinizde-015.JPGyeniden-as-bafra-yeni-yuzuyle-hizmetinizde-016.JPGyeniden-as-bafra-yeni-yuzuyle-hizmetinizde-017.JPG

yeniden-as-bafra-yeni-yuzuyle-hizmetinizde-018.JPGyeniden-as-bafra-yeni-yuzuyle-hizmetinizde-019.JPGyeniden-as-bafra-yeni-yuzuyle-hizmetinizde-020.JPGyeniden-as-bafra-yeni-yuzuyle-hizmetinizde-021.JPGyeniden-as-bafra-yeni-yuzuyle-hizmetinizde-022.JPGyeniden-as-bafra-yeni-yuzuyle-hizmetinizde.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum