YENİ YÖNETİM TANITILDI.

YENİ YÖNETİM TANITILDI.

Bafra Sebze Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Bilgiç ve Yeni yönetim kadrosuyla birlikte, Basın açıklaması yaptı.

A+A-

 Bafra Öğretmen Evinde düzenlenen basın toplantısında 24 Mart Pazartesi günü Bafra Ziraat Odasında yapılacak olan genel kurulda, yeni oluşturdukları yönetim ile yeniden aday olduklarını açıkladı. Bilgiç, “  2007 de çok az üye ile kurulan birliğimizin bu gün üye sayısı 500’e ulaşmıştır.  Teknolojik gelişmelerden haberdar olmak ve çiftçilerimizin ufkunu açmak adına düzenlediğimiz fuar gezileri  Üretim alanında bilgi ve beceri sağlamıştır.  Kısmet olursa  yurt içi ve yurt dışı fuar gezilerimiz sürecek. Birlik olarak Bürokrat ve Siyasilerle uyum içersinde yürüttüğümüz çalışmalar bu gün meyvelerini verir hale getirmiştir. Bu başarıda yanımızda olan başta yönetim kurulu arkadaşlarıma ve üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Dedi.

 Bafra Sebze Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Bilgiç, Birlik bünyesinde oluşturacakları şirket ile üyelerin ürettiği ürünleri değerinde pazarlamak ve üretim girdilerini düşürmek adına Birlik üyelerine düşük fiyatla Gübre, Tohum ve Fide sağlayacaklarını, ödemelerini ise hasat vade ve desteklemelerden tahsil edeceklerini ifade etti.

Bilgiç, “bu gün Seçme ve Seçilme Hakkı Demokrasinin gereğidir. Seçime girecek olan diğer arkadaşlarımın da saygı kuralları çerçevesinde kimseyi kötülemeden, karalamadan gayet demokratik bir şekilde çalışma yapacaklarına inancım tamdır. Bu hizmet yarışında iyi niyet ve samimiyetin kazanacağına inancım tamdır” dedi.

Bafra Öğretmen Evinde gerçekleşen basın toplantısı çekilen grup resminin ardından son buldu.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.