Yeni Kabinede Samsunlu Bakan

Yeni Kabinede Samsunlu Bakan

"Kabine'de değişiklik olacak" iddiaları Ankara kulislerinde günden güne daha güçlü bir şekilde konuşulmaya başlanırken, ortaya da çeşitli listeler atılıyor.

A+A-

Listelerde Çiğdem Karaaslan'ın, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevine atanacağı iddia ediliyor.

23 Haziran seçimler sonrasında "Kabine'de değişiklik olacak" iddiaları Ankara kulislerinde günden güne daha güçlü bir şekilde konuşulmaya başlanırken, ortaya da çeşitli listeler atılıyor.

Çeşitli internet haber sitelerinde ve sosyal medyada paylaşılan listelerde Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın adı da geçiyor.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda (MKYK) yer alan Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın yeni kabinede, şu anda Zehra Zümrüt Selçuk'un Bakanlığını yaptığı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevine atanacağı iddia ediliyor.

Diğer yandan önceki gün gazetecilerin "Kabine revizyonu var mı?" sorusuna; ''Öyle bir şey yapılması gerekiyorsa onu biz yaparız" yanıtını veren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hele hele bu vatanı sevenler olarak bunları gündemde tutmak şık değil. Dışarıdan dayatmayla kabine değişikliği olmaz'' demişti. Çiğdem Karaaslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın güvendiği isimler arasında yer alıyor.

yeni-kabinede-samsunlu-bakan-1.jpg
 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.