YENİ HİZMET BİNASI HIZLA İLERLİYOR

YENİ HİZMET BİNASI HIZLA İLERLİYOR

2016 Ağustos ayında temeli atılan ve kaba inşaatının tamamlandığı Ladik Belediyesi yeni hizmet binasında çalışmalar hızla ilerliyor.

A+A-

Çok amaçlı salon, nikah salonu, toplantı salonu gibi sosyal doku alanlarının bulunduğu, tüm birimler ve birimlerle ilişkili arşiv odalarının yer aldığı hizmet binası yeni yılın başlarında ilçe halkına hizmet verecek.

Hizmet binası inşaatını her fırsatta takip eden ve çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Selim Özbalcı, en kısa sürede Ladik’in yeni hizmet binasına kavuşacağını dile getirerek, “Hizmet binası projesi ile şehre bir kimlik kazandırırken, belediyemizi şehir merkezine yaparak kentin merkezinin başka alanlara kaymasını engellemeyi hedefledik. İlçemizi ve esnafımızı canlı tutmak adına hizmet binamızı meydanla buluşturacağız. Ladik bu vesileyle ikinci meydanına kavuşmuş olacak. Şu anda binamızda dış cephe çalışmaları yapılıyor ve aynı zamanda bina içerisinde ince detay işlere geçildi. Allah nasip ederse yeni yılda yeni belediye hizmet binamız ile hizmet vereceğiz. Bu bina İnşallah ilçemize uzun yıllar hizmet edecektir. ”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.