Yeni Doğan Bebeklere "Hoş Geldin" Ziyareti

Yeni Doğan Bebeklere "Hoş Geldin" Ziyareti

Ladik Belediyesi’nden Yeni Doğan Bebeklere "Hoş Geldin" Ziyareti

A+A-

‘Hoş Geldin Bebek’ projesi ile ailelerin sevincine ortak olan Ladik Belediyesi, ilçede ikamet eden ve yeni çocuk sahibi olan ailelere ziyarette bulunuyor.

Kültürümüzü yaşatıp, geçmişten gelen bir geleneği evlere taşıyan Ladik Belediyesi, yıl boyunca 0-3 aylık bebeklere yönelik yapılacak çalışmada; aileleri ziyaret edip, yeni doğan bebekler için hazırlanan özel setleri hediye ediyor.

“Hoş Geldin Bebek” proje çalışmasının ilkini gerçekleştiren belediye personeli, evlat sahibi olmanın sevincini tadan Hançer, Ayral ve Başoğlu ailelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, hediyelerini takdim ettiler.

Proje hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Selim Özbalcı, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen insan odaklı projelerle, vatandaşlarımızın her zaman yanlarında oluyoruz. Yeni doğan bebeklerimiz için başlattığımız bu çalışmada, sosyal projelerimize kattığımız önemli bir kazanım. Ladik Belediyesi olarak yeni çocuk sahibi olan ailelerimizin mutluluğuna ortak olmak ve çam sakızı, çoban armağanı bir hediye sunarak bebeklerimize hoş geldin demek için böyle bir projeyi hayata geçirdik. Personelimiz de ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında yeni bebek sahibi ailelerimize hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştiriyor. Rabbim evlatlarımıza sağlıklı, mutlu ve hayırlı ömür nasip etsin.” diyerek, düşüncelerini ifade etti.

hosgeldin-bebek-projesi-03.02.2017-(2).jpghosgeldin-bebek-projesi-03.02.2017-(4).jpghosgeldin-bebek-projesi-03.02.2017-(5).jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.