Bafra Pazarcılar Odasının Yeni Başkanı Ertan Atan Oldu

Bafra Pazarcılar Odasının Yeni Başkanı Ertan Atan Oldu

Bafra Pazar Yerleri Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu Bafra Belediye Kültür Merkezi’nde yapıldı. Oyları alan Ertan Atan yeni başkan oldu.

A+A-

Divan Başkanlığını Samsun Esnaf Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler, Başkan Yardımcılığını Ali Şahin,  Yazmanlıkları Ferdi Ceylan, İbrahim Sürmeli, Davut Güngör’ün yaptığı kongrede daha sonra Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Bafra Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkanlığı seçimlerinde, Başkanlık divanının teşekkülünden sonra tutanakların imzalanması yetkisi verildi. Bir görevli tarafından yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu faaliyet raporu, gelir gider hesapları okunarak, yönetim kurulu ve denetim kurulu tarafından ibraz edildi.

yeni-baskan-ertan-atan-oldu.jpg

Daha sonra ise Bafra Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkan Adayı Ertan Atan  bir konuşma yaparak seçilmesi halinde yapacakları projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Atan konuşmasında ,’’ Bafralı Pazar yerleri esnaflarımız,olağan oda başkanlığı seçiminde sizlerin vereceği oylarla, odamıza yeni bir hava katarak,canlı, dinamik ekibimizle her an sizlerin yanında olacağız.Yönetimimizle beraber sorunlarınızı, sizlerle istişare yaparak ,net ve kesin sonuç odaklı çalışmalar sürdüreceğiz. Kongremize katılan herkese teşekkür ediyorum. ’dedi.

Seçimde 268 oy kulanılırken 2 oy geçersiz sayıldı, Ertan Atan oyların 166 oy alırken, Hüseyin Topuz 100 oy aldı. Seçimi ise 166 oy alan Ertan Atan başkanlığa seçildi.

yeni-baskan-ertan-atan-oldu-001.jpg

ERTAN ATAN YÖNETİMİ

YÖNETİM KURULU…

ASİL- Arif Ceylan, Ramazan Güneş, Cengiz Güler, Sezgi Güngör, Fatih Karaağaç, İrfan Kaya

YEDEK- Ahmet Gümüş, Hüseyin Ocak, Sefa Toklu, Kamil Birinci, Süleyman Özturan, İrfan Taşkıran, İbrahim Demir.

DENETİM KURULU ÜYELERİ

ASİL-  Hakan Ergün, Hüseyin Toklu, Mert Can Şahin

YEDEK - Mehmet Keleş, Seyit Ali Özdemir, Murat Boyun

yeni-baskan-ertan-atan-oldu-002.jpg

Kongreye Samsun Esnaf Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler , CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, Bafra Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale,  Bafra’da hizmet veren oda başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, Bafra Bafra Pazar Yerleri Esnaf Odası üyeleri  ile çok sayıda davetli katıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.