YEDAŞ'TAN BİN ÖĞRENCİYE BAYRAM HEDİYESİ

YEDAŞ'TAN BİN ÖĞRENCİYE BAYRAM HEDİYESİ

Çalık YEDAŞ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, ilköğretim çağındaki bin çocuğu sevindirdi.

A+A-

Çalık YEDAŞ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, ilköğretim çağındaki bin çocuğu sevindirdi. 
Kurumsal sosyal sorumluluk (KSS) projeleriyle sürdürülebilirliği hedefleyen YEDAŞ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, ilköğretim çağındaki çocukları unutmadı. 5 ilde eş zamanlı olarak İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin belirlediği okullarda organize edilen etkinlilerde, şirket çalışanlarının kendi bütçeleriyle aldığı giyim, kırtasiye, kişisel temizlik malzemeleri ve oyuncaklar, ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere okul yönetimlerine teslim edildi.
YEDAŞ’ın 5 ilinde çalışanlarından oluşturduğu ekipler, Samsun’da Özören İlköğretim Okulu ve Kamalı İlkokul-Ortaokulu’na, Çorum’da Eskice Köyü İlköğretim Okulu’na, Sinop’ta Tangal İlköğretim Okulu’na, Ordu’da Gerce İlköğretim Okulu’na, Amasya’da ise Gümüşhacıköy Kağnıcı İlkokulu’na ziyaretler gerçekleşti. Aldıkları hediyelere çok sevinen öğrenciler, YEDAŞ çalışanlarına teşekkür etti. Okul yönetimleri, YEDAŞ çalışanlarını gerçekleştirdikleri bu sosyal sorumluluk davranıştan dolayı tebrik ederken, “Birçok şirket ya da iş adamlarımız geleceğin mimarları, öğretmenleri, mühendisleri olabilecek öğrencilerimize sahip çıkması bizleri sevindiriyor. Bizim şehir merkezindeki okullar gibi imkanlarımız yok. Kısıtlı imkanlarla geleceğin büyüklerini yetiştiriyoruz. Burada büyük şirketlerimize, iş adamlarımıza büyük görevler düşüyor. YEDAŞ’ta üstüne düşeni yaptı ve bizleri sevindirdi” dediler.
YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Atatürk’ün bizlere armağan ettiği en önemli bayramlardan biri olduğunu söyleyerek, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da 5 ilimizde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte organize ettiğimiz KSS projeleri kapsamında ihtiyaç sahibi okullarımıza, çalışanlarımızın tamamen kendi bütçelerinden aldığı giyim, kırtasiye, kişisel temizlik malzemeleri ve oyuncaklar gibi birçok malzemeyi belirlenen okullara teslim ettik. Öğrencilerin gözlerinde o anda gördüğümüz mutluluk ışıltıları, çalışanlarımıza fazlasıyla yetti. Geleceğin büyüklerini, mutlu edebildiysek, YEDAŞ çok daha fazla mutlu olur.”
Sosyal sorumluluk projelerinde sürdürülebilirliğin önemli olduğunun altını çizen YEDAŞ Genel Müdürü Türkoğlu, “2012 yılında başlattığımız KSS projelerimiz kapsamında belirlediğimiz takvim üstünde harekete ediyoruz. Bu yıl ve sonraki yıllarda da aynı gün ve haftalarda etkinliklere devam edeceğiz. Burada önemli olan ve kendimize hedef koyduğumuz sürdürülebilir olmak, sosyal sorumluluk bilincinin devamlılığıdır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.