YEDAŞ ÜÇ MAYMUNU OYNUYOR  OKU,

YEDAŞ ÜÇ MAYMUNU OYNUYOR OKU,

Samsun'un Bafra ilçesinde yaklaşık 3 yıldır yıkılmak üzere olan elektrik direği tepkiye neden oldu.

A+A-

Fevzi Çakmak Mahallesi Fener Sokak üzerinde bulunan elektrik direğinin 3 yıldır aynı durumda olması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Defalarca gündeme gelen konu hakkında YEDAŞ ekipleri hiçbir önlem almazken, elektrik direğinin yıkılmak üzere olduğu gözlemlendi.

DEFALARCA ŞİKAYET EDİLDİ

Beton direk yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalırken, vatandaşlar ve mahalle muhtarı durumu yetkili kurumlara birçok kez bildirmesine rağmen herhangi bir sonuç alamadı. Sadece birkaç demirin tuttuğu direk vatandaşları korkuturken YEDAŞ ekiplerinin neden önlem almadığı merak konusu oldu.

YEDAŞ ÜÇ MAYMUNU OYNUYOR

Konuyla ilgili muhtar ve sokak sakinleri sürekli şikayette bulunuyor. Geçen yılda gündeme gelen konu hakkında konuşan mahalle muhtarı “Direkte elektrik var, yıkılsa ne olacağı belli değil. Yetkili kurumlara bildirdik ancak şu ana kadar yapılan bir çalışma yok YEDAŞ yetkililerinin bir an önce bu sorunu çözmesi gerekiyor. Aksi takdirde burada can yanacak ”ifadelerini kullanmıştı. YEDAŞ şikayetleri göz ardı ediyor. Bir çok şikayetin olmasına rağmen bir kurum yetkili dahi olay yerinde incelemede bulunmuyor. Emeğinin karşılığını fazlasıyla alan kurum söz konusu vatandaşa hizmet olunca adeta üç maymunu oynuyor.

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum