YEDAŞ Seçim Günü Kesintisiz Elektrik için Görev Başında

YEDAŞ Seçim Günü Kesintisiz Elektrik için Görev Başında

YEDAŞ İlave Tedbirleri ile 31 Mart Seçim Gününe Hazır

A+A-

Samsun, Ordu, Çorum, Amasya, Sinop il ve ilçelerinde 2011 yılından bu yana elektrik dağıtım şebekesini geliştiren, teknoloji entegrasyonu ile akıllı şebeke sistemlerini kuran YEDAŞ, 31 Mart günü sürekli ve kaliteli elektrik hizmeti sunmak için ilave tedbirleri aldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Valilik, TEDAŞ Bölge Müdürlüğü ve TEİAŞ Bölge Müdürlüğü ile koordinasyon halinde çalışarak sandık güvenliği için hazırlıklarını tamamladı.

YEDAŞ Seçim Günü Kesintisiz Elektrik için Görev Başında

 

Temel ihtiyaçlardan biri haline gelen elektriğin dağıtımı hizmetini sunan YEDAŞ, 31 Mart Seçimlerinde sandık güvenliği için Arıza Onarım Bakım, Tüketici Hizmetleri ve Çözüm Merkezi çalışanları, Şebeke Yönetim Merkezi Operatörleri ve yöneticileri ile 24 saat görev başında olacak. Seçim günü daha hızlı hizmet vermek amacıyla olası arıza ve kesintilere müdahale için ekiplerin vardiya planlarını, operasyonel süreçleri ve ekipmanları hazırladı. Şebekede ve izleme sistemlerinde uygulamaya aldığı siber güvenlik önlemleri ile elektrik dağıtım sistemlerinin güvenliğini sağladı. İzleme sistemleri üzerinden şebekede yaşanan değişiklikleri anlık kontrol eden Şebeke Yönetim Operatörleri, arıza veya kesinti yaşanan bölgeye en yakın ekibi yönlendirecek. Mobil İş Gücü Yönetimi uygulamasının navigasyon özelliği sayesinde ekipler en kısa yoldan kesinti yaşanan bölgeye ulaşarak hızlı bir şekilde çözüm üretecek. Çağrı Merkezi temsilcilerimiz, tüketicilerin talep, şikayet ve sorularına cevap verecek. Ekipler kesinti veya arızayı gidermeye çalışırken YEDAŞ, özellikle seçim bölgelerine jeneratörlerle elektrik vermeye devam edecek.

 

Her Koşulda Sürekli Elektrik Yüksek Tüketici Memnuniyeti için Çalışmaya Devam

Her koşulda tedarik sürekliliği ve kalitesi için çalışan YEDAŞ, çeşitli nedenlerle meydana gelebilecek olağanüstü durumlarla mücadele için “Kriz Masası” oluşturdu. Önemli bir kamu hizmeti veren YEDAŞ, tüketicilerin talep ve şikayetlerini dinleyerek tüketici memnuniyetini de en üst seviye çıkarmaya özen gösteriyor. Bu kapsamda, 186 Çağrı Merkezi, 0530 10 60 186 numaralı WhatsApp ve BİP hattı, WebChat, www.yesilirmakedas.com internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden talep ve şikayetlere cevap verecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.