YAZICIOĞLU BAFRADA ANILDI

YAZICIOĞLU BAFRADA ANILDI

Muhsin Yazıcıoğlu Bafra’da Dualarla Anıldı

A+A-

 

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 3. yılında Bafra’da dualarla anıldı.  

     Samsun’un Bafra İlçesinde, 3 Yıl önce helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 arkadaşı için Bafra Çarşı Camiinde, Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i şerif okutuldu. Mevlid-i Şerifte duygusal anlar yaşandı.  


     25 Mart 2009 tarihinde Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi yakınlarında helikopter kazası sonucu beraberindeki 5 kişi ile birlikte hayatını kaybeden BBP'nin eski Genel Başkanı MuhsinYazıcıoğlu ve kazada hayatını kaybedenler için, Büyük Birlik Partisi(BBP) Bafra ilçe teşkilatı tarafından Bafra Çarşı Camiinde, akşam namazının ardından başlayan Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif Yatsı Namazına kadar devam etti. 


    Büyük Birlik Partisi Bafra İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerife; BBP. Bafra ilçe Başkanı Serkan Çelikkaya, MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, MHP Samsun İl Genel Meclis üyesi Bünyamin Duran, Bafra orta gazeteciler derneği başkanı Bilal Mürtezaoğlu Yurt Partisi Bafra İlçe Başkanı Harun Şen, Okul Müdürleri, İşadamları, öğretmenler, Bafra Alperen Ocakları mensupları, mesleki oda temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.