Yayla Pide Salonuna Muhteşem Açılış

Bafra'da 1998 yılında hizmete giren Yusuf ve Hasan Yayla'nın işletmeciliğini yaptığı Yayla Pide Salonu 24 yıl aradan sonra yenilenerek aynı yerinde hizmet vermeye başladı.

A+A-

Bafra'da 1998 yılında hizmete giren Yusuf ve Hasan Yayla'nın işletmeciliğini yaptığı Yayla Pide Salonu 24 yıl aradan sonra yenilenerek aynı yerinde Bafra Emirefendi Mahallesi Emirefendi Bulvarı No. 23'de (Bafra Otogar Karşısında ) muhteşem bir kalabalık ve protokolün katılımı ile hizmet vermeye başladı.

İlk konuşmayı Yayla Pide Salonu İşletmecisi Yusuf Yayla yaptı.

Daha sonra ise Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Ak Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Yapılan duanın ardından kurdele kesimi kesimi yapıldı.

Aşırı bir kalabalığa sahne olan açılışta ikramlarda bulunuldu.

Açılışa çok sayıda protokol ve vatandaşlar katıldı.

yayla-pide-salonuna-muhtesem-acilis-001.jpegyayla-pide-salonuna-muhtesem-acilis-002.jpegyayla-pide-salonuna-muhtesem-acilis-003.jpegyayla-pide-salonuna-muhtesem-acilis-004.jpegyayla-pide-salonuna-muhtesem-acilis-005.jpegyayla-pide-salonuna-muhtesem-acilis-006.jpegyayla-pide-salonuna-muhtesem-acilis-007.jpegyayla-pide-salonuna-muhtesem-acilis-008.jpegyayla-pide-salonuna-muhtesem-acilis-009.jpegyayla-pide-salonuna-muhtesem-acilis-010.jpegyayla-pide-salonuna-muhtesem-acilis-011.jpegyayla-pide-salonuna-muhtesem-acilis-012.jpegyayla-pide-salonuna-muhtesem-acilis-013.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.