YAŞLILARIMIZ; BİZLERE GEÇMİŞİ ANLATAN, GEÇMİŞE IŞIK TUTANLARDIR

YAŞLILARIMIZ; BİZLERE GEÇMİŞİ ANLATAN, GEÇMİŞE IŞIK TUTANLARDIR

Bafra Kaymakamı Halis Arslan 1 Ekim Dünya Yaşlılar günü olması sebebiyle Bafra 75. Yıl Huzurevinin düzenlemiş olduğu etkinliğe katıldı.

A+A-

Kaymakam Halis Arslan yapmış olduğu açıklamasında; 1 Ekim Dünya Yaşlılar günü olması nedeniyle 75. Yıl Huzurevinde bulunan yaşlılarımızla beraber olduk. Yaşlılarımız, yaşanmışlıklarıyla geçmişimiz; örnek aldığımız tecrübeleriyle geleceğimizdir. Yaşlı vatandaşların yalnız bir gün değil, yılın her günü yanlarında oluyoruz. Yaşlılarımıza, hayatları boyunca saygı göstermek, onlar için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak hepimizin öncelikli görevleri arasındadır. Unutmayalım ki bir gün herkes yaşlanacaktır. Yaşlılarımıza gösterdiğimiz sevgi, saygı ve hoşgörü, onlara olan minnet borcumuzun temelini oluşturmalıdır. Her insan için değişik anlam ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlanma süreci doğumla başlayan biyolojik bir zincirdir. Bu olguların son basamağı ise yaşlılık olarak isimlendirilmektedir. Toplumumuzun önemli bir bölümünü oluşturan yaşlılarımızın gönüllerini hoş tutarak, onlara saygı, hürmet ve hizmeti eksik etmememiz gerekmektedir. Yaşlılarımız bizlere geçmişi anlatan, geçmişe ışık tutanlardır. Yaşlılarımızın sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerinin çok önemli olduğunu ifade ederek tüm yaşlılarımızın 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyorum" dedi.

yaslilarimiz;-bizlere-gecmisi-anlatan,-gecmise-isik-tutanlardir-.JPGyaslilarimiz;-bizlere-gecmisi-anlatan,-gecmise-isik-tutanlardir--001.JPGyaslilarimiz;-bizlere-gecmisi-anlatan,-gecmise-isik-tutanlardir--002.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.