Yaşadığı Dehşeti Anlattı

Yaşadığı Dehşeti Anlattı

Samsun'da 14 yaşındaki 3 aylık hamile eşini darp edip üzerinden motosikletle geçtiği iddia edilen 19 yaşındaki koca, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakılırken, ölümden dönen gelin yaşadığı dehşeti anlattı.

A+A-

Olay, Canik ilçesinin Yavuz Selim Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.C. (19), 3 aylık hamile eşi 14 yaşındaki C.D.'ye otomobilin çarpıp kaçtığını ileri sürerek ambulansla hastaneye kaldırdı. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan C.D., yoğun bakım servisinden çıkınca severek kaçıp gayri resmi şekilde evlendiği eşi S.C.'nin kendisini darp ettiğini ve motosikletle üzerinden geçtiğini iddia etti. C.D. ve ailesi polise şikayette bulundu. Irmak Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alınan S.C., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen S.C., savcı tarafından tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Ancak, nöbetçi mahkemeye ifade veren S.C., adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Hastaneden taburcu olup baba evine yerleşen C.D., kaçarak evlendiği eşinin zaman zaman kendisine şiddet uyguladığını ve bu yüzden baba evine döndüğünü ifade ederek, "Beni takip edip sokakta yakaladı. Döverek karayolu kenarına götürdü. Burada bir aracın önüne attı. Araç çarpmak üzereyken son anda kurtuldum. Sonra beni darp etmeyi sürdürüp üzerimden motosikletle geçti. Bayılmışım. Gerisini hatırlamıyorum. Gözümü hastanede açtım. 3 aylık hamileyim. Bir daha bir araya gelmemiz mümkün değil" dedi.
C.D.'nin annesi Seven D. (33) ile babası Bahri D. (37), kızlarının ölümden döndüğünü belirterek, "Kızımızı darp edip araçların önüne atmış. Üzerinden motosiklet ile geçmiş. Bütün bu olanlara rağmen adliyeye çıktı ve serbest bırakıldı. Bizim çocuğumuz ölümden döndü. Yetkililerin bu olaya el atmasını istiyoruz. Adalete güvenimiz sonsuz. Biz bu işi adalete bıraktık. Gereğinin yapılmasını istiyoruz" dedi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.