YARIN OYUNCULARIMIZ BAFRASPOR İÇİN SAVAŞACAKLAR

YARIN OYUNCULARIMIZ BAFRASPOR İÇİN SAVAŞACAKLAR

1930 Bafra Spor Teknik Direktörü Cahit Erçevik Yarın oynayacağımız Üsküdar Anadolu spor Maçına, Sahaya Mutlaka 3 Puan Parolasıyla hazırlandık.

A+A-

1930 Bafra Spor Teknik Direktörü Cahit Erçevik , ‘Yarın oynayacağımız iç saha maçı bizim için bir ölüm kalım maçı. İç sahada kazanmamız gereken 9 maçtan biri Üsküdar Anadolu Spor Maçı. İkinci yarının ilk 3 puanını almak istiyoruz. Hem takımımıza moral motivasyon anlamında çok büyük önem taşıyan bir maç ve bu bilinçle 1 haftadır çalışmalarımızı hızlandırdık. Artık yarınki maçı bekliyoruz. Yarınki maçtan 3 puanla ayrılıp bir an önce kendimizi yukarlara doğru atmak istiyoruz. Tek amacımız bu . Yarın oyuncularımız Bafra Spor için sahada savaşacaklar ve 3 puanı almak için elimizden geleni yapacağız.

Taraftarımıza da söylemek istediklerim var. Mutlaka arkamızda olsunlar. 90 dakika boyunca takımımızı desteklesinler. İyi ve karakterli bir takım oluşturduk.  Bunun doğrultusunda da mutlaka seyircilerimize büyük görev düşüyor. Maç boyunca usanmadan, sıkılmadan takımımızı desteklesinler ve sahada onlarla birlikte ilk 3 puanımızı almak istiyoruz. Yarınki maça bütün taraftarımızı bekliyoruz.’ Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.