YAREN&UĞUR AKBULUT DOĞUM GÜNÜNDE ÖMÜR BOYU MUTLULUK İÇİN EVET DEDİLER

YAREN&UĞUR AKBULUT DOĞUM GÜNÜNDE ÖMÜR BOYU MUTLULUK İÇİN EVET DEDİLER

Elmas-Servet Çelik’in kızı Yaren ile Hüsne ve Bafra Hal Dernek Başkanı İş insanı İskender Akbulut’un oğlu Uğur ömür boyu mutluluk için imza atarak ‘’EVET’’ dediler.

A+A-

Elmas-Servet Çelik’in kızı Yaren ile Hüsne ve Bafra Hal Dernek Başkanı İş insanı İskender Akbulut’un oğlu Uğur ömür boyu mutluluk için imza atarak ‘’EVET’’ dediler.
Yaren&Uğur Akbulut için Bafra Davet Kır Bahçeleri Düğün Salonunda muhteşem nikah ve düğün merasimi düzenlendi.
Yaren&Uğur Akbulut için Bafra Davet Kır Bahçeleri Düğün Salonundamuhteşem rüya gibi bir nikah ve düğün merasimi gerçekleştirildi.
Genç çiftler Yaren&Uğur Akbulut hayatlarının ışıltılı geçmesi dileğiyle meşaleler ve konfetiler eşliğinde masalarına kadar alkışlar arasında geldiler. 
 İlk danslarını yapan genç çiftler için Nikah Merasimine geçildi. 
Nikahı hayırlı olsun dilekleri ile Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç kıydı. Başkan Kılıç konuşmasında,’’Yeni çiftlerimizin Yaren&Uğur Akbulut’un nikah akitlerini gerçekleştirdik. Bu mutlu günlerinde çiftlerimizin yanında olarak sizlerle birlikte mutluluklarını paylaştık. Çiftlerimize, gençlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Ailelerimize de hayırlı olsun. Her zaman hayata dair ne varsa halkımızla birlikte yaşamaya ve paylaşmaya devam edeceğiz. Mutluluk Dileklerimle.’’diyerek sözlerini tamamladı.
Nikah şahitliklerini ise Eda Nur Kaya, Arda Yunus Akbulut yaptı.
Nikah cüzdanını Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç  gelin hanıma hayırlı olsun dilekleri ile takdim etti.
Yaren&Uğur Akbulut yapılan muhteşem nikah ve düğün merasimi ile duygulanan gözlerden akan damlalar altında ömür boyu mutluluğa doğru yelken açarak hayatlarını birleştirdiler. 
Genç çiftler daha sonra ise tatlı bir yaşam için düğün pastalarını kesip birbirlerine ikram ettiler.
Genç çiftleri tebrik etmek isteyen ve takısını takmak isteyen davetliler ise uzun kuyruk oluşturdular. 
Bu arada gelin hanım Yaren Akbulut’un bu gece doğum günü olduğu anons edilince büyük  bir alkış tufanı koptu.

Çalınan oyun havaları eşliğinde oyunlarını oynayan, kemence ile halay çeken Yaren&Uğur Akbulut’a arkadaşları ve davetliler eşlik etti.
Anı fotoğraflarının çekilmesinin ardından düğün merasimi sona erdi.
Nikah ve Düğün merasiminin ardından her iki aile adına bir duygulu bir teşekkür mesajı veren Bafra Hal Dernek Başkanı İş insanı İskender Akbulut, ’’ Çelik ve Akbulut  aileleri adına evlatlarımız Yaren&Uğur Akbulut’un   nikah ve düğün merasimine katılarak bizleri oldukça mutlu eden tüm davetlilere teşekkür etmek isteriz. 
Türk milletinin kültüründe evlilik müessesesi çok özel bir yer tutmaktadır. Bu bakımdan bu iki evladımızın kurdukları yuvanın millet ve memleket için, kendileri ve ailelerimiz için hayırlar getirmesini diliyoruz. Çok duyguluyuz. Allah’ım tüm anne ve babalara böyle bir mutluluk nasip etsin. ‘’diyerek duygularını belirttiler.

Nikah ve Düğün merasimine Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, CHP Bafra Belediye Meclis Üyesi Erhan Akbulut, Bafra TSO Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş’ın meclis  adayları, , Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Bafra Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale, Banka Müdürleri,  İş İnsanları, Mahalle Muhtarları ile çok sayıda davetli katıldı.

Yaren ve Uğur Akbulut mutluluğa evet dediler

Yaren ve Uğur Akbulut mutluluğa evet dediler

Elmas-Servet Çelik’in kızı Yaren ile Hüsne-Bafra Hal Dernek Başkanı İş insanı İskender Akbulut’un oğlu Uğur ömür boyu mutluluk için imza atarak ‘’EVET’’ dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.