Yaren U15 Milli Takıma gidiyor

Yaren U15 Milli Takıma gidiyor

Samsun’un Bafra İlçesinde 6 yıldır futbol oynayan Yaren Ersen (14) U15 Milli Takıma çağırıldı.

A+A-

Samsun’un Bafra İlçesinde 6 yıldır futbol oynayan Yaren Ersen (14) U15 Milli Takıma çağırıldı.

Tek hayali futbolcu olmak olan 14 yaşında ki Yaren Ersen’in hayalleri gerçek oluyor. 6 yıldır Genç Bafraspor ile 6 yıldır idmanlara çıkan ve Milli Takım yetkilileri tarafından izlenmeye alınan genç futbolcu Yaren Ersen bayanlar U15 İstanbul Riva milli Takım tesislerine kampa çağırıldı.

yaren-u15-milli-takima-gidiyor.jpg

Santrafor ve orta saha oynayan Yaren Ersen yetkililer tarafından gelecek vaat eden genç futbolcuların arasında yer alıyor. Antrenörleri Galip Es ve Halis Es, bafra55 muhabirine yaptığı açıklama da, "25 Yıldır futbolun içerisindeyim,  bundan 6 yıl önce Yaren Ersen diye bir kız çocuğumuz  velisiyle beraber bizim yanımıza geldi, erkek çocuklarıyla antrenmanlara başladı. Bizimle beraber 6 yıldır çalışıyor. Kız çocuğu olduğu halde çok yetenekli bir oyuncu Samsun'da her yıl 2008 ligi oluyor  ve o ligde özel izin alarak erkek çocukların için de  maçların ikinci devrelerinde oyuna soktum. Samsun'da ki spor camiası Yaren'i çok beğendi  erkek futbolcularla fizik durumu neredeyse aynı seviyede” Ayrıca Yaren’e inanan TFF. Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven,TFF Samsun İl Temsilcisi Hasan Özbulut   Pakun Müdür Oğuz Türk’e hepsine teşekkür ederiz” dediler.

yaren-u15-milli-takima-gidiyor-002.jpg

Yaren’i tanıyan ve destek olan Pakun Fabrika Müdürü Oğuz Türk, "Yaren kardeşimiz Cuma günü İstanbul'a giderek Riva'da milli takım kampına katılacak, bu muhteşem bir başarı. Duyduğumuzda çok sevindik, gururlandık. Tüm imkânsızlıklara rağmen hocalarımızın desteğiyle bu günlere gelmiş. Hayali futbolcu olmak ve bu hayalinden hiç vazgeçmemiş. Bizler her zaman yanındayız, destekçiyiz. Umarım hayallerine en kısa zamanda kavuşur, bizler de onu alkışlarız. İnşallah gün gelir "çocukluğunu biliriz" diyerek izler, gururlanırız." dedi.

HABER : Emre Şahinol

yaren-u15-milli-takima-gidiyor-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.