Yaralı Köpeği Hayvansever bir vatandaş kurtardı

Yaralı Köpeği Hayvansever bir vatandaş kurtardı

Sokak hayvanlarını Besleme yaparken yaralı köpeğin sesini duyan Bafra Doğa ve Hayvan Severler Derneği  Başkanı Zebur  Deniz yaralı köpeği barınağa götürerek tedavisini yaptırdı.

A+A-

Düzenli olarak sokak hayvanlarını beslediklerini söyleyen Zebur Deniz, ırmak kenarında yaşayan köpekleri beslemek için arkadaşımla Kızılırmak sedde yoluna geldik. Besleme yaparken yavru bir köpeğin havlama sesini duyduk. Arkadaşımla beraber sedde yolundan aşağı indik ve yavru köpeğin çalılıkların arasında mahsur kaldığını gördük onu oradan kurtardık..

Daha sonra Köpeği Bafra Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine götürdüklerini söyleyen Deniz, Burada ki tedavisinin ardından kendi yaşam alanına geri bıraktık dedi.

Sokak hayvanlarına da bakılması gerektiğini anlatan Zebur Deniz, onların dili yok çoğu zaman aç kalıyorlar en azından evimizin önlerine yemek yada mama bırakırsak bu hayvanlarında yaşamasını sağlarız" dedi.

Haber: Emre Şahinol 

Yaralı Köpeği Hayvansever bir vatandaş kurtardıYaralı Köpeği Hayvansever bir vatandaş kurtardıYaralı Köpeği Hayvansever bir vatandaş kurtardı

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.